Min 25-årsdag → Halvvägs till 50

Min 25-årsdag → Halvvägs till 50
En bild från Landsort. Jag var en blond liten nakenfisk som var kattgalen redan då… Fast 1000 gånger värre.

Igår var det min 25-årsdag. Nu är jag halvvägs till 50 och ett steg närmare döden som man brukar säga. Fast jag känner mig ändå inte äldre än 20 år. Jag förstår lite vad mormor menade när hon sa att hon hon fortfarande kan bli chockad när hon ser sig själv i spegeln. Kroppen åldras men mentalt känner man sig fortfarande lika ung. Det är lite surrealistiskt att se på gamla bilder från när man var ett barn och sen se på hur man ser ut idag. Tänk att man har varit så liten och tänk på hur mycket mer man kommer att förändras.

På min födelsedag blev jag allt lite överraskad. Det första jag sa när jag kom hem var ”FUCK” och jag kände hur paniken började komma då jag hade glömt att svara på ett viktigt sms. Helt plötsligt får jag ballonger upp i ansiktet och de hoppar ut några från mitt kök. Min pojkvän hade tydligen planerat en lite överraskning åt mig. Så innan middagen hemma hos mamma blev det lite födelsedagsfika med fina vänner. ♥

Imorgon blir det både födelsedagsfika på dagen och sen fest på kvällen. Jag har inte firat min födelsedag på riktigt på ett par år nu så jag kände att det faktiskt var dags. Jag får ta igen lite nu helt enkelt!

Dela på G+ ♥ Tweeta ♥ Dela på Facebook ♥ Pin It! ♥ Pusha inlägget ♥

6 tankar på “Min 25-årsdag → Halvvägs till 50

    • Tack så jättemycket!! 😀
      Haha, den där ska jag komma ihåg sen nästa gång jag fyller år. Efter 25 blir man inte äldre längre. 😉

    • Tack så mycket!!! <33 Jag har det bara bra där. Det har varit rätt lugnt nu i sommar men på måndag kommer resten av gänget tillbaks så då kommer det nog hända lite mer! Men det är roligt. Jag lär mig nya saker hela tiden. Kram

Gör min dag och lämna en kommentar! ♥