Min dag i punktform.

Idag har jag:

 • Åkt ifrån älsklingen (buhu).
 • Sett snön falla för att sedan smälta bort.
 • Träffat min kontaktperson som tävlade i ”Gum-sim” och vann! (GRATTIS).
 • Kollat på ett simmande luciatåg.
 • Fått en till fin julklapp.
 • Kommit på en sak som jag kan köpa i julklapp.
 • Gjort planer med Magdalena.
 • Påbörjat med att fixa ett pepparkakshus.
 • Misslyckat med ett pepparkakshus.

Jag är för trött och sliten för att skriva just nu så jag förkortar ner min dag i punkter istället. Pepparkakshuset ser än så länge bedrövligt ut men jag ska försöka återuppta arbetet imorgon och rädda det. Kristyren blev alldeles för lös (florsocker var slut så jag kunde inte fixa till det) så det rann mest fult ner över hela huset. De färdigköpta kristyrflaskorna var tydligen för gamla så de var inte användbara heller. Så vuxen som jag är så blev jag butter och grinig och gav upp. Håll tummarna för lyckat husbyggande imorgon! Inte för att det någonsin blir snyggt när jag är i farten men bättre än så här borde jag kunna. Bara det blir gott så!

Imorgon blir det att träffa Magdalena i Täby centrum. Då ska jag även passa på att hitta den sista julklappen till mamma så att jag känner mig klar med hennes samt köpa en sak som jag har tänkt på till Charlotte. Sedan måste jag hitta till Max och Berndt också. Wöööh, det finns inte tillräckligt med tid och ork för det här… men jag längtar ändå fortfarande till jul!

1 svar på ”Min dag i punktform.”

 1. Tack för gratulationen Ninni! Roligt att du var med. Du är duktig som kämpar på. Härligt att du kalrat en vecka till! Fortsätt så! Massor av kramar från mig!! /Charlotte

  Svara

Lämna en kommentar