Min dator hatar mig.

Idag så har jag åkt ifrån min älskade pojkvän och varit på praktiken som jag hatar, det ger mig bara ångest. Nu sitter jag hemma i mitt rum återigen, är irriterad och helt slut. Såklart så har datorns laddare slutat att fungera ännu en gång så snart kommer datorn att stängas av då den knappt håller ens en timme. Vilken tur att man inte alls är helt beroende av sin dator och har så mycket och göra.. (oj vilken fin ironi). Jag hade planerat att fixa klart min nya design till bloggen ikväll men det kommer jag nog inte att hinna då jag känner mig alltför stressad för tillfället. Jag har visserligen bara headern kvar men jag vet fortfarande inte hur den ska se ut, om jag ska någon text osv.

Aja, jag får försöka att spela Kingdom Hearts sen! Har förresten planerat att inom en snar framtid färga håret i en naturlig hårfärg. Vilken färg det är exakt tänker jag inte avslöja men det är något som jag har suktat efter i nästan ett halvår, jag har bara inte vågat färga över det vitblonda. Jag gillar den rosa färgen jag har nu men jag har inte råd med att både bleka och tona håret hela tiden så det vore enklare om jag gav upp det för tillfället. Men nu ska jag inte tråka ur er längre utan försöka hinna med så mycket som möjligt innan datorn stängs av. Ta- taa!

2 svar på ”Min dator hatar mig.”

Lämna en kommentar