Min fantastiska talang: Att klaga

Haku och Zabuza Momochi ♥ Ännu en del från min lilla samling som jag avgudar och älskar nördigt mycket. Nästa bild jag lägger upp borde kanske vara mitt nyckelband som också har ett Naruto-tema, eller? Haha nej jag ska nog inte tråka ut er ännu mer än vad jag redan gör. Livet känns lite tråkigt i huvudtaget och jag personligen känner mig som världens tråkigaste människa som någonsin har funnits. Det händer för lite och livet står stilla, men när det väl rör på sig så klagar jag istället för att jag inte orkar och för att allt känns för mycket. Det blir visst aldrig rätt. Allt känns jobbigt och jag klagar hur det än blir. Det måste vara riktigt kul att få leva med en så otroligt positiv och glädjesprudlande person som jag! Did I hear some sarcasm there?

Nu ska jag dränka min sorger med Lemonad och nyplockade hallon. Jag må vara känd för min otroliga talang för att klaga men jag är också en fantastisk dramaqueen! Faktiskt, tyvärr, sorgligt men sant. Det är ju lite svårt att låta bli när man alltid är så trött och grinig att man blir irriterad på allt. Dessutom blir allt lite roligare med en gnutta dramatik, speciellt när livet jämt känns så händelselöst.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Liana

    fin blogg! allt bra?:)♥

Lämna ett svar