Min jul blir nog rätt så rosa!


Jag börjar trivas mer med mitt rosa hår nu, en dålig/jobbig sak är att tyvärr att löshåret sitter lite konstigt. Eftersom att jag har undercut så har jag inte så mycket hår att gömma tränsarna och clipsen under, varken där fram eller där bak. På ena sidan så har jag mycket tunnare hår än på resten av huvudet, så att sätta fast en clips där utan att den ska synas är sjukt svårt. Haha, vilka ”problem” jag har.

Idag har jag skitit i skolan och sovit, efter många om och men så följde jag med och handlade mat. Jag skämdes för mitt ofixade hår och för mitt ansikte som knappt var sminkat, men jag tänkte att jag måste hålla ifrån mig från att stänga in mig för mycket.
Det är nog det bästa man kan göra när det kommer till fobier och ångestrelaterade situationer… Att aldrig ge upp, utmana sig själv och göra det i sin egen takt.

Efter att vi hade handlat så har jag försökt att städa, vilket jag fann var väldigt svårt eftersom att jag är helt orkeslös. Så istället så lägger jag undan och slänger saker lite då och då under hela dagen och kvällen så att det i alla fall blir renare i slutändan. Samtidigt så försöker jag att dekorera lite pepparkakor och har även pyntat min mini-gran som är rosa och av fjädrar. Så som rubriken säger så blir nog min jul rätt så rosa!

Har ni börjat att julpynta eller så än?

 

38 svar på ”Min jul blir nog rätt så rosa!”

  1. Ne men jäklar vilken vacker tös 😀 Inte var dag man stöter på något sådant 🙂

    Nja har inte börjat pyntat mer en att hängt upp en doftgran i bilen^^

    Svara
  2. Det är smart det där med att ta lite i taget med fobierna, jag har märkt stor skillnad på min ormfobi sedan jag gjorde ett projektarbete om ormar för några veckor sen, var tvungen att läsa och se bilder om ormar och sånt men nu kan jag sitta framåtlutad när jag ser på bilder av ormar förut så gömde jag mig.

    Svara

Lämna en kommentar