Min lilla Panda och jag

wowpanda

Spelade wow för första gången på ett par månader nyss. Åh, va jag har saknat spelet! Det suger att jag egentligen fortfarande inte kan spela… eller kan och kan, men datorn blir kokhet efter ett par minuter och det har hänt för många gånger att den har stängt av sig själv efter att ha blivit överhettad. Varför är jag inte rik för?! Jag måste ha ny dator nu, nu, nu! En stationär och riktig speldator där jag inte behöver spela med lägsta grafik heller. Jag står inte ut med att vara ifrån min lilla panda… </3

Annars är jag sådär helt slut, sjukt trött precis som vanligt och har ont i hela kroppen. lovely. Jag är helt fri från Cymbaltan och nu har jag även slutat med Inderal retard och Medikinet så jag är nästan medicinfri. Jag har bytt så mycket fram och tillbaks utan avbrott så att jag inte vet vad som gör vad, vad som stjälper och vad som hjälper så det känns bäst att sluta och börja om på nytt om jag inte vill skita i mediciner helt. Jag vet inte ännu. Medikinet har inte precis gjort mig pigg men det har hjälpt mig däremot att vara mer vaken så nu har jag börjat somna okontrollerat på bussen igen. Det suger lite faktiskt. Men men, ska ge det ett försök och se hur det går! Får väl ladda upp med en massa D-vitamin istället, haha.

Spara

2 svar på ”Min lilla Panda och jag”

  1. Riktigt trist när sådant händer! 🙁
    Jag spelar iallfall star stable som jag tycker är roligt. ^.^

    Svara
  2. Kul! Spelar också wow, på Arathor. Vilken server spelar du på? 🙂
    Kan tipsa om stationär dator på Komplett. Köpte min där och fick en riktigt bra för ca 6000 inte så farligt dyrt alls, tycker jag 🙂 Kram

    Svara

Lämna en kommentar