Min nya tröja är fin i alla fall..

Copyright@Ninni Undén

Startade den här dagen med en supergod smoothie gjord på mango, kiwi, hallon, björnbär, kokosflingor och gojibär. Nomnom! Har fått i mig c-vitamin så att det räcker och blir över kan man lugnt säga, haha. Jag kommer nog att vara rätt dålig på att kommentera och så ett tag till trots att jag äntligen har ett fungerande nät. Det är så mycket att göra i lägenheten, imorgon börjar jag att jobba igen och jag saknar fortfarande bland annat ett skrivbord och ett soffbord så min dator har ingen bra plats att stå på. För tillfället använder jag mig av ett pyttelitet rangligt bord som egentligen hör hemma i trädgården och min rygg tar j*vligt mycket stryk på grund av det.

Idag har vi i alla fall fått upp mina nya lila gardiner och ett par hyllor på vardera sida av sängen. Dessutom har vi rotat i bodarna än en gång och hittat ett par lådor till med kläder och annat skit samt en cd-hylla som är rätt fin. Och ja juste, vi hämtade även upp en Kenwood mikro från Vaxholm som vi hittade på blocket. Jättefin, stor, nästan oanvänd och dyr till ett billigt pris! Awesome. Tack förresten för allt stöd, ni är bäst!

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. aliengirl- life with autism and art

    Du kommer nog få ditt skrivbord eller/och soffbord snart! 🙂
    Jag är ledig från jobbet idag, men imorn sista dan jag jobbar för mitt sommarlov börjar därefter.

  2. Johanna Sparv

    Låter som att du verkligen börjat få ordning! Får komma förbi någon dag snart och kolla in! 😀

Lämna ett svar