8 svar på ”Min sovtröja är finare än din!”

 1. ASHFIODJOAJFIHRJODI, SNYGG! 😀

  Sv: Det var likadant här. Jag lämnade in intyg på alla mina diagnoser och det enda som hände var att jag gick halvtid i skolan. Sedan försökte skolsystern och rektorn tvinga mig till att äta i matsalen, trots att jag 1) hade en ätstörning och 2) hade/har socialfobi D:
  Jag har liksom fortfarande svårt för att äta ute bland folk och alla som känner mig vet om det. Jag tittar liksom oroligt runt mig D:

  HAAHAH, SPAMMERS! 😀

  Svara
 2. Sv: Det var den bokhandeln som jag, min syster och min kille gick in i när jag var i sthlm i februari. Alla tre blev helt kära i affären, haha och min syster köpte Voldemort’s trollstav 😀

  Jo, det tror jag med att dom gör, vilket är idiotiskt. Socialfobi är så mycket värre än blyghet. Tycker att lärare nu för tiden borde få utbildning inom psykologi också innan dom blir lärare, för det handlar om mer än bara ”blyghet”, ”rastlöshet” osv D:

  JA, VI ÄR MEGAKÄNDA! 😀 … I wish 🙁

  Svara
 3. Boo vill jag ha med, jag har den köttätande blomman från super mario! 🙂
  Synd att man är pank just nu.

  Svara

Lämna en kommentar