Min värld är grå och meningslös

Snart närmar sig den tredje dagen av året och allt känns fortfarande så otroligt meningslöst. Vad hände med mitt falska hopp om hur jag ska bättra mig på flera olika sätt? Vad hände med alla dessa falska förhoppningar om ett bättre år? Starten var ångestfylld och så otroligt misslyckad, det fanns ingen glädje alls och inte kändes det heller som att det blev ett nytt år. De känslorna sitter fortfarande kvar och jag börjar undra om jag har fastnat i det föregångna året istället för att ha gått vidare till det nya. Världen känns grå och trist, så meningslös och ihålig. Vad är det för mening med att sova bort dagarna för att sedan sitta uppe på kvällen utan att ha något att göra? Varför fortsätter vi att vakna upp när vi ändå vet att vi lika gärna kunde ha stannat i sängen? I alla fall så gör inte jag något vettig, varken för världen eller för  mig själv och det kommer jag nog aldrig heller att göra. Så det finns ingen anledning för mig att vakna för att sedan sova med ögonen öppna och ödsla bort min tid på ingenting. Jag kommer ändå aldrig att leva på riktigt och min värld kommer aldrig att få färg. Så varför försöker jag egentligen? Är jag så desperat av att få vara som de andra, som de som lever ett riktigt liv?

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. bitterfittan

  tycker att du ska komma hit och äta lite rester med mig 😉

 2. Laila

  Ting endrer seg dessverre ikke over natten,selv ikke når vi går inn i et nytt år…Men ting VIL endre seg,du vil få lysere dager selv om det ikke virker sånn akkurat nå..Jeg håper de lyse dagen vil komme snart.

 3. jennie

  Sv: ja visst är det, ser grymt coolt ut 😮 😀
  Vad har du för dig då?

 4. neli

  hoppas det fixar sig tjejen =) be strong!
  fin blogg =)

 5. Babyborderline

  Tack för dina ord. De värmde. Mitt i allt det kalla ensamma… Och ja, är vi inte alla mer eller mindre desperata att få vara dom Dom Andra, som Dom Som Lever Ett Riktigt Liv…? Vi ser ju likadana ut utanpå, så kanske, kanske blir jag som Alla Andra, en dag, helt plötsligt, om jag bara försöker nog mycket?

  Eller HELL NO! Fukk it, vi kommer aldrig bli som dom andra och det behöver vi inte heller! Vi är bra som vi är, precis så som vi vill vara, och ska aldrig, aldrig anpassa oss efter en "normalhet" som inte ens finns!

  "there's a place for us.
  when you gonna realize,
  it was just that the time was wrong".

 6. Mel

  Känner så väl igen mig. Man tänker att det nya året ska bli något helt nytt, och att man ska släppa allt gammalt. Sen blir det inte så, och besvikelsen är ett faktum… Men glöm inte: det är aldrig försent för förändring.
  Du är bra! Kram.

  1. Ninjapuff

   Sitter och tråkar typ, haha.
   Du då? 😛

 7. Johanna

  I bland har man perioder när allt känns jobbigt. Det har alla men ge inte upp. Det kommer bli bättre. Jag lovar!
  Du kommer skratta och ha roligt och känna lycka och glädje igen och dà kommer du att gläomma bort allt det jobbiga som har varit. Mitt tips är att göra nàt annorlunda, bara nàgot som du inte vanligtvis gör för att bryta rutinerna. Gör vad som helst, ta en kurs, lär dig ett spràk, dans, teater, matlagning, màla, anmäl dig som volentär och àk iväg och hjälp människor eller vad som helst. Umgàs med dina vänner, titta pà gamla bilder och prata om minnen fràn förr. Bara gör vad som helst för i slutändan sà är det bara du själv som kan göra ditt liv roligt.
  Hoppas allt löser sig
  Kram

Lämna ett svar