Mina nyårslöften från 2014 – Har jag uppfyllt några?

Nu när 2014 börjar närma sig sitt slut tänkte jag kolla upp vilka nyårslöften jag hade för i år. Vilka jag lyckades och vilka jag misslyckades att uppfylla. Några hade jag glömt bort totalt…

1. Lära mig att älska min kropp.
– Älskar jag min kropp? Nja kanske inte riktigt men jag tycker om den mer än vad jag någonsin har gjort tidigare så jag är helt klart på rätt väg!

2. Sluta att undvika jobbiga situationer och låta mig bli konfronterad.
– Det har inte funnits så jättemånga situationer där jag har behövt bli konfronterad men jag tror tyvärr inte att jag har blivit så mycket bättre på den fronten. I’m a scaredy cat.

3. Bli av med min sociala fobi, för gott.
– Jag är inte helt av med den men jag har kommit riktigt långt! Jag har svårt att tänka mig att jag någonsin kommer att kunna bli av med tankarna som snurrar runt i mitt huvud 24/7 men min blyghet har minskat enormt. Det känns fortfarande som allt jag säger och gör är fel och nej jag kan inte sluta tro att alla hatar mig, men det påverkar inte min vardag som det gjorde förut. Lejonet i mig som vill bli sedd och hörd växer sig allt större!

4. Finna en balans mellan att vara frisk och samtidigt träna och äta nyttigt.
– Yes! Jag har funnit en jäkligt bra balans där jag inte behöver träna överdrivet mycket samtidigt som jag kan äta mer än någonsin. Min kärlek till mat har blivit större och jag känner inte att jag behöver vara så jäkla nyttig hela tiden. Choklad varje dag är bra för själen!

5. Spendera mindre tid framför datorn och mer tid med vänner.
– Jag spenderar mindre tid framför datorn men jag träffar nog inte mina vänner mer än tidigare. Nu när jag jobbar har det ju blivit ännu svårare att hinna med allt…

6. Bli en gladare och piggare människa.
– Ohja! Det är svårt att tro nu när det är vinter och nu när jag inte har mått sådär världsbäst, men det räcker med att jag blickar tillbaka bara ett år så ser jag vilken stor skillnad det verkligen är. Jag är inte världens mest lyckliga människa men jag är stabilare än vad jag har varit på många många år. Min trötthet finns kvar men den är inte lika överväldigande och den förstör inte mitt liv lika mycket som dem gjorde förr.

1 svar på ”Mina nyårslöften från 2014 – Har jag uppfyllt några?”

Lämna en kommentar