Minireview – The Dark Knight Rises

Igår gick jag och Julian på bio och såg på The Dark Knight Rises! Jag är inget stort fan av Batman men den var faktiskt väldigt bra, det var ibland lite förvirrande dock då jag insåg under filmens gång att jag knappt mindes något av de tidigare filmerna. Som t.ex. Harvey Dent. Hur kunde jag glömma bort vem han va och vad han hade gjort?! Jag mindes inte heller att alla skylde hans död på Batman, beskyllde honom för mord och fortfarande trodde att Harvey var på den goda sidan. Om jag hade ett litet bättre minne skulle nog filmen kännas lite mer sammanhängande så det var ju lite synd att jag hade glömt så pass mycket. Skådespelarna var hur som helst jävligt duktiga och det var väldigt intressant att få se Bane som spelas av Tom Hardy, vilket jag verkligen inte kunde se! Blev förvånad när jag läste det efteråt. Jag skulle dock vilja få se mer utav Bane och hans förflutna i filmen

Slutet var rätt så överraskande, i alla fall för mig. Jag kände mig lite dum som inte kunde ha anat det eller ens fått den tanken, men mer än så ska jag nog inte säga så att jag inte avslöjar något. Jag blev i alla fall glad när jag såg att Joseph Gordon-Levitt var med och spelade en jävligt bra karaktär som jag tror och hoppas på att vi kommer att få se i en uppföljare. Annars blir jag jävligt besviken.

4 svar på ”Minireview – The Dark Knight Rises”

  1. Det var nog en fördel att vi sett ettan och tvåan dagen innan vi såg den där på bio. Men jag älskar batman och har sett de tidigare flera gånger också. ÄLSKADE den där och skulle gärna vilja se fler filmer. Men jag har hört att det var nolans sista Batman-film! 🙁

    – Visst var det! Gina har många billiga fynd nu 😀

    Svara
  2. Jag vet hur den slutar, kan inte bestämma mig om det är lame eller awesome – haha! Är inte heller förtjust i batman, gillar mer jokern och de andra karaktärerna i alla dessa filmer. Men tack för den bra recensionen av filmen, kanske något att se i framtiden <3 🙂

    Svara

Lämna en kommentar