Mitt nya och första (någonsin) visitkort

Mitt nya och första (någonsin) visitkort

Idag fick vi på Shiki vår beställning på visitkort. Jag fick inte bara några hundra nya visitkort utan även mitt första! Det kanske inte låter som en big deal men för mig är det rätt stort. Jag känner mig så vuxen på något sätt. För mig representerar visitkortet ett stort steg i rätt riktning.

Jag trodde ju aldrig att jag skulle vara där jag är idag. Det var en dröm som jag inte ens vågade drömma. Jag lär mig nya saker hela tiden och det finns fortfarande otroligt mycket kvar för mig att lära. Det gör det egentligen för alla i den här arbetsmarknaden och det är det som är så häftigt. Du kan aldrig bli färdiglärd eftersom att tekniken och trender ständigt förändras. Det gör det helt klart svårare men utan utmaningar utvecklas man aldrig. Am I right or am I right?

Jag är så glad för att jag är där jag är idag. Jag har sagt det många gånger förr och jag kommer nog att säga det många gånger igen. Förlåt för att jag upprepar mig själv om och om igen som en gammal cd-skiva. Ibland måste man bara skrika samma sak hundra gånger om inför världen innan man själv inser att det är på riktigt. Att det faktiskt finns ett ljus i mörkret. Det gäller bara att hålla ut när man trevar i en värld där man inte känner att man passar in. Det blir bättre förr eller senare. Jag lovar.

2 svar på ”Mitt nya och första (någonsin) visitkort”

Lämna en kommentar