Mitt pepparkakshus ska vara fullt med kristyr och nonstop!

Ikväll så fixade jag pepparkakshuset och kladdade runt med en massa kristyr. Jag kan inte säga att jag blev nöjd men samtidigt så försöker jag komma ihåg att jag faktiskt inte riktigt ansträngde mig. Att vara noga är något jag inte kan vara och jag stressar alldeles för mycket, samtidigt så darrar mina händer rätt så mycket så det känns lite svårt att vara petig. Jag kan väl glädja mig i att den ser bättre ut i verkligheten än på bild och såklart så lyckades jag att ta bilden från ännu en skum vinkel som förvränger huset lite. Men nu ska jag göra som jag har lärt mig från DBTn och inte döma mig själv!

I det här inlägget så beskriver jag lite om varför jag dömer mig själv lite extra mycket under juletider och ställer även några frågor.

Detta inlägg har 15 kommentarer

 1. Tesse

  Fint hus å det ser mumsigt ut

 2. Melinda

  sv: åh tack, ska du säga btw 😀

 3. ronja

  fin blogg och riktigt coolt hår 😀

 4. nadia

  Jag tyckte det var fint 🙂 Jag börjar också skaka så fort jag ska göra "pillsaker", aker där man måste vara nogrann..

 5. Ajse

  Snyggt! Proffsigt pepparkakshus 🙂 Btw, off topic, men skit läcker hårfärg! Passar dig som handen i handsken. ^^

 6. julia

  åh vad fint och mysigt det ser ut 🙂 jag har inte gjort nått pepparkakshus på flera år 🙁

 7. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!

Lämna ett svar