Mood swings och ny medicinering

Satan va känslorna svänger fram och tillbaks just nu. Ena stunden känner jag mig otroligt ångestfull och orolig, i andra stunden känner jag mig så himla lugn och harmonisk. Så pass lugn och harmonisk att det nästan känns läskigt. Mest känns det väl sjukt ovant. Jag går mellan att sitta med ångestfulla tankar på repeat till den grad att jag inte kan koncentrera mig på något annat till att bara känna hur jäkla mysigt livet faktiskt är. Hösten påverkar mig verkligen på ett skumt sätt. Om jag inte tänkte så jäkla mycket och överanalyserade allt skulle livet kännas rätt fint just nu.

Oh well. Jag träffade hur som helst min läkare idag och ska börja med en ny medicin. Jag var tvungen att sluta med Elvanse eftersom att min mage inte klarade av den. Så jäkla typiskt. Det blev bara värre och värre även när jag sänkte dosen så jag var tvungen att ge upp. Istället ska jag få testa Attentin som är en rätt nylanserad medicin. Det är tydligen den svenska motsvarigheten till Metamina och innehåller alltså dexamfetaminsulfat. Jag behövde inte ens fråga om jag fick testa en ny medicin den här gången. Han frågade inte ens mig om jag ville testa den utan skrev bara ut den, haha! Tydligen så vill de som ger ut licenser att man testar denna innan man får amfetamin recip och det var väl dit vi var på väg så det var väl lika bra. Jag har inte så höga förhoppningar eftersom att det alltid skiter sig, men jag hoppas att den fungerar bra och att min kropp inte sätter sig på tvären. Men troligen så skriker antingen hjärtat eller magen ifrån som vanligt…

Lämna en kommentar