More donuts to the people!

Min mage är svullen, kroppen är rastlös och jag känner mig rent ut sagt äcklig. Nästan hela veckan har gått ut på att äta utan stopp, vanlig mat som godis och chips. Det känns inte så jättebra och jag känner mig rätt så ångestfull av tanken på att min vikt kanske har gått upp.  Men i vissa stunder så har det varit mysigt att få svulla lite, som när jag och Julian köpte en massa goda och fina munkar. Då blev det helt plötsligt okej för de var något jag kunde njuta lite av. Egentligen så tycker inte jag att lösgodis är gott längre men ändå så trycker jag i mig det av någon anledning, det är väl det som kanske ger mig den där extra ångesten. Det är ganska intressant hur kroppen och hjärnan egentligen fungerar, jag verkar mest äta vissa saker för att det har blivit en vana som man måste utföra på helgerna och loven.

Jag vill göra någonting men jag vet inte vad, jag känner mig rastlös men har ingen ork till något alls. Det känns så otroligt motstridigt och är fruktansvärt irriterande.Vädret har varit underbart idag igen och jag har haft ett stort sug efter att sitta ute på någon äng eller någon sorts bänk, bara jag får sitta och njuta av det. Men så har det ju inte blivit tyvärr och nu börjar värmen sakta sjunka ner. Man får väl försöka dra ut pojkvännen på en kort kvällspromenad senare. Nu ska jag nog sitta och överanalysera mig själv och tänka över vad jag vill, jag behöver hitta på några mål för att hålla min motivation uppe. En dum sak med mig är att jag alltid måste ha något som jag ska uppnå… Wish me good luck!

Och vinnaren som får bloggsvar är… *trumvirvel*… Mel! Grattis tjejen! Skriv din e-post adress i en kommentar så ska jag skicka inbjudan till dig direkt.

Detta inlägg har 22 kommentarer

 1. Azzie

  hej! underbar blogg!
  jag har gjort en helt ny blogg och skulle jättegärna vilja veta just din åsikt om den! 🙂

 2. Mel

  Yeeeey, tack!!! Vad glad jag blev nu 😀
  hoppas du ser e-mailen för jag skrev den där uppe du vet 🙂

 3. Bambi

  Sv: Det är bara svårt att komma på saker man ska skriva utan att överdriva ;o Just det som stoppar mig, om man säger så ^^
  Blev förvånad över att du kommenterade, med tanke på att jag tittade in i din blogg idag $:

 4. Bambi

  Sv: Ja, rätt jobbigt är det. Man måste hitta en bra början, sedan ett bra slut och sedan måste allt däremellan vara bra också.

  Haha, ja! Jag satt och läste igenom inlägget innan detta och sedan detta inlägget. Först trodde jag att det var någon annan som hade kommenterat min blogg och sedan såg jag att det var du. Du är riktig fin, måste jag även säga $:

 5. Bambi

  Sv: Jag brukar fundera på varifrån alla författare får sina idéer ifrån. Iallafall dom som skriver böcker som man verkligen fastnar för ;o

  Haha, nejdå. Jag uppskattar kommentarer från vem som helst och jag har ju klickat in här några gånger innan $:

 6. Bambi

  Sv: Jag håller på att läsa en bok som handlar om en kvinna som kom ur hennes ångest och blev fri från socialfobi och panikattacker och hon skriver så bra. Brukar oftast läsa deckare och jag förstår inte hur dom gör för att göra allt så spännande!

  Ja, självklart! 😀 Jag lägger till dig med, nästan lika bra för jag har läst din blogg flera dagar i rad nu, haha. Men har aldrig vågat kommentera $:

 7. Bambi

  Sv: Boken heter "Befriad från ångesten". Har inte läst ut den än, men jag har fastnat för den. Måste nog läsa ut den så snart som möjligt, eftersom boken tillhör min kontakt person på bup, haha! x)

  Jag vet inte varför, men jag är alltid lite rädd för att kommentera snygga människors bloggar. Kan dock bero på att dom flesta som är snygga oftast är dryga. (Iallafall dom som tycker att dom är snygga och sånt där) och att svara på din kommentar krävdes väldigt mycket mod, ehehe $:
  Jag blir också glad när jag blir länkad i andras bloggar. Man känner sig väldigt hedrad då $:

 8. Bambi

  Sv: Ja, lite ):

  Haha, jag vågar knappt kommentera när jag ser att personen har fått massa kommentarer. Känner mig typ.. fånig då. $:
  Jag brukar oftast svara, bara att jag behöver väldigt mycket mod. För jag vet att jag själv skulle uppskatta feedback om jag kommenterade någons blogg och därför gör jag detsamma (A)

  Hahah, tycker inte att du överdriver någonstans och det är bara roligt att få kommentarer, tbh (A)

 9. Bambi

  Sv: Ja, precis. Fast du är iallafall inte obetydlig 😀

  Jag tycker det är både svårt att uttrycka sig i en kommentar och även i ett inlägg. För även om man skriver för att man själv ska minnas, så finns det ju folk där ute som läser och då kanske dom missuppfattar massa och folk blir arga osvosv. (Jag är inte sådär jätte bra med för hård kritik heller) & det är ungefär det som stoppar mig till att skriva det jag själv vill ;o

  Tycker dock att du skriver hur bra som helst. Man fastnar faktiskt i dina texter $:

 10. Bambi

  Sv: Ja, precis. Man vågar liksom inte kommentera och när man väl gör det, så sitter man där och ångrar sig och får känslan av att man har gjort bort sig D: Och det finns ju liksom ingen återvändo ):

  Haha, vi tar varandras ord!

 11. Bambi

  Sv: Ja! D:

  Åh, sov gott! Godnatt 😀

 12. Eriiza

  Har också varit helt galen i att äta det sista, det känns inte bra alls..
  Grymt snygg ny design ! =)

 13. Anna

  Det var så lite så:)
  Hur är det idag?

 14. Bambi

  Sv: Jahaja! 😀 awesome! 😀

  Mjo, fast pappa är väldig sträng och har alltid haft konflikter med honom. ;o

 15. Bambi

  Sv: Funkar inte på blogg.se, vilket suger. Vore faktiskt bra om dom kunde fixa så ;o
  & ja, precis. Haha, får dåligt samvete, för det känns som om att jag spammar din blogg D:

 16. Anna

  Okej, hoppas du piggnar till lite 🙂
  Jo det är bra med mig, trött jag med, men annars är det bra:)

 17. Joss

  Det såg gott ut 🙂

Lämna ett svar