Morgonstund har guld i mun

 

Dagens frukost: French toast med äggröra ♥ Inatt sov jag mycket bättre och fick tillbaks sömnen jag hade förlorat natten innan. Jag kunde till och med vakna när mobillarmet gick på istället för att vakna flera timmar senare och undra hur jag kunde stänga v det. Så galet skönt! Jag önskar att jag kunde sova så här bra varje natt.

Om några timmar ska jag in till stan och träffa Magdalena! Trevlans ♥ Har lyckats bokat upp mig hela veckan för ovanlighetens skull så till helgen kommer jag nog att känna mig helt slut, men det är det värt. Allt som händer i veckan är väl inte det roligaste men det är något som jag vill och måste göra, som jag nog kommer att skriva mer om senare. Nu måste jag på något sätt lyckas vakna upp innan jag faller ner på sängen och somnar om igen.

Recept på French toast (2 st): Ta 1 ägg, en skvätt mjölk och lite salt i en bunke och blanda lite lätt med en gaffel. Jag hade även i vitpeppar men jag blev inte så nöjd med det så det är inget jag rekommenderar, bara salt funkar men det går säkert bra med t.ex. lite svartpeppar. Det beror helt på ens egen smak! Doppa sen en brödskiva i taget i smeten i några sekunder på varje sida tills att brödet verkligen har sugit åt sig. Sen är det bara att steka dom tills att dom blir gyllenbruna och fina på båda sidorna! Personligen tycker jag att det blir bäst om man steker det rikligt med smör.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Becka [fotoblogg]

  Åh mums 😀

 2. charlotte

  Hej, Om du känner att du har för mycket bokat denna vecka kan vi hoppa över vår träff. Annars ska det bli jättetrevligt att ses! Kram

 3. Sofie

  Ja men det blir skitabra! Så kanske vi kan köpa nån picnik och sätta oss vid vattnet? Asmysigt ju, ska bli varmt också 😀

 4. Eriiza

  Eller hur, du kanske skall göra ett sådant recept? =)

 5. ellen

  sv: Åh, va jobbigt 🙁

 6. Mums va gott ^^! Älskar french toast och ägg!!

  sv: Tack :D!! Va lätt en av de roligaste sakerna jag gjort!
  Skulle du tycka de va coolt om ja la upp alla avsnitt på bloggen?
  Hur ofta då? En gång i veckan eller oftare?

Lämna ett svar