14 svar på ”My readers are awesome and you know it!”

 1. Sv: Jag började precis med planeringen, för att ha koll på allting. Ångrar lite att jag inte gjorde så tidigare, haha, för det underlättar så sjukt mycket. I två timmar satt jag och renskrev samhäll och jag är redan klar och ska skriva ut det imorgon och nu har jag påbörjat historian. (Ska spara matten till helgen, då jag ändå bara kommer sitta hemma xD)

  Och jag beställde ögonbrynsplockare, som en av mina vänner tipsa mig om. Börjar bli less på att raka mina ögonbryn xD
  My recent post 2046; Men det är bra att ni läser – not.

  Svara
 2. Sv: Jag har bara astråkigt, det är därför jag hinner med så mycket + att jag har prov nästa tisdag = stress D:
  Haha, är bara glad över att få allt gjort ^^

  Åh, du anar inte hur många gånger jag har råkat raka bort för mycket på ena ögat, rakat bort en bit eller hur många gånger mina ögonbryn har blivit snea xD
  My recent post 2046; Men det är bra att ni läser – not.

  Svara
 3. Sv: HAHAH, men så sitter jag i skolan. Uppdaterar FB så mycket att inget nytt kommer upp alls ):
  Blev dock asirriterad på en person idag, som går på min skola. Han klagar asmycket på fb, det är liksom bara klagomål från honom som kommer upp, så jag var tvungen att radera honom innan jag skrev något dumt xD

  HAHAHAHA, jag har inga bilder på mig när det har blivit så, faktiskt! 😀 Måste börja fota igen också, men det är svårt när jag har så mycket att göra ): Hinner inte ens läsa din blogg! Fast den är lite seg för mig när man ska kommentera. Tar tid att ladda kommentarssidan @:
  My recent post 2046; Men det är bra att ni läser – not.

  Svara
 4. Hahah jag älskar att läsa folks klagomål! Då har jag något att skratta åt. :3

  FÖRBERED DIG NÄSTA GÅNG!
  Åh va dåligt… ska kolla om det går att fixa, men är ju så ny med det här.
  Får se om jag behåller det! Om det är sämre än innan så byter jag tillbaks, men jag vill gärna testa först ett litet tag i alla fall. Jag hoppas att det är ditt internets fel så att jag känner mig bättre. 🙁

  Svara
 5. Sv: Kan vara min datorsfel, för den bärbara har blivit helt seg och cp ): på stationära kanske det går bättre! 😀
  Haha, jag kände så i början, att man kan skratta åt dom som klagar, men sen blev det klagomål heeeela tiden, vaaaarje dag, så det var han och en tjejs inlägg som kom upp på framtiden hela tiden o_o
  My recent post 2046; Men det är bra att ni läser – not.

  Svara
 6. Jag hoppas på det! Haha är jag elak eller vad? Men det låter rätt troligt att det är segare, har googlat runt och det är andra som har problem med det tydligen. :/
  Hahaha jävlar va de måste ha hållit på mycket i så fall!

  Svara

Lämna en kommentar