Myspys med Sofie

Sämst blogguppdatering IGEN… Den här gången skyller jag på Sofie som har varit här och härjat! Det har verkligen varit megamysigt och jag har skrattat som ett as ♥ Idag har vi fotat en massa, lekt modeller och klagat som galningar på alla bilder som var på oss själva. Tjejerna med bra självförtroende eller? Haha, förhoppningsvis får vi upp några bilder i alla fall inom en snar framtid! Om jag orkar kanske jag kan fixa någon eller några ikväll men vi får se, jag sov knappt två timmar inatt och har sovit väldigt dåligt hela veckan så jag känner mig inte så särskilt pigg.

Min handledare från Ilsa ringde i torsdags och berättade att jag ska få börja på praktiken på måndag så min väntan är äntligen över. Stackars Julian är sjuk så jag var tvungen att dissa honom i helgen då jag inte kan riskera att själv bli smittad, krya på dig bby! Jag hopppas verkligen att det går bra på måndag, är lite nervös inför att göra fel och så  som vanligt. Måste komma ihåg ombyteskläder (för att inte smitta mellan min katt hemma och de på katthemmet) samt fixa en matlåda. Bara själva matlådan är en stor utmaning för mig, haha. Önska mig lycka till!

Uhu, har 60 inlägg att läsa ikapp ikväll också… :c

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. ellen

  Lycka till, kommer gå bra :*
  Hahah, känner igen det där med att ha massa blogginlägg att läsa, uh :<

 2. Åh va kul ^^ de e ju helg hihih så man får uppdatera dåligt tycker jag!
  Lycka till på måndag 😀 det kommer garanterat gå jättebra!!

 3. Johanna

  Lycka till på måndag!:)
  Sv: tack så mycket!:D

 4. Anonym

  Lycka till på måndag!!!

Lämna ett svar