Naturligt längre, fylligare och mörkare ögonfransar!

Jag beställde som sagt lite hudvårdsprodukter från Eleven för inte så längesedan. Med min beställning fick jag flera awesome olika prover från deras butik! Haha, ni vet ju vilken sucker jag är för saker som är gratis. Jag har inte hunnit testa alla men nu när jag har prövat den här i ungefär en vecka så rekommenderar jag den! Talika Lipocils Expert Eyelash Gel gör dina ögonfransar längre, fylligare och mörkare på ett naturligt sätt. Jag märkte en förbättring redan efter första gången som jag använde den och älskar den redan! ♥

” Upptäck en absolut säker lösning för naturlig tillväxt av dina fransar på bara 28 dagar. Om du känner att dina fransar ser för korta, glesa, spröda eller brist på glans och volym, eller om du bara drömmer om längre, glansigare, sexigare fransar är Lipocils Expert svaret. Helt utan biverkningar.” – Enligt mig går det mycket snabbare än 28 dagar, love it!

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. I will try it! Älskar eleven.se! /M.

Lämna ett svar

Stäng meny