Ni vet väl vad torsdagar betyder?!

Nu blir det dags för Naruto! ♥ Nyaste avsnittet av Shippuden har kommit, nutellamackor till kvällsmål har intagits och jag är nyduschad efter att ha haft en massa olivolja i håret. Jag känner mig ren och redo för sängen, att få gosa ner mig under täcket och se min älskade anime som bara blir bättre och bättre för varje avsnitt. Seriöst, att se det på en HD-tv istället för på en liten bärbar dator är sjukt awesome! Är så galet glad för att jag vågade unna mig den istället för att fega ut som vanligt och snåla mot mig själv.

Sen blir det att sussa så godnatt på er finisar! :*

7 svar på ”Ni vet väl vad torsdagar betyder?!”

  1. Låter som en mysig kväll. Hoppas du sov gott. Här somnade vi redan halv 8 igår. Helt slut efter båtresan. Ha en skön helg! Kram

    Svara

Lämna en kommentar