Nighty nighty!

Hur kommer det sig att min säng alltid ser så sjukt mysig ut efter att min mamma har bäddat den? När jag själv gör det ser det ut som en sjabbig luffarsäng… Är jag värdelös på att bädda eller är det hon som är helt enkelt awesome på det? Jag gissar på en blandning. Sängen lockar och jag längtar efter att få gosa ner i den under mitt duntäcke bland alla mina kuddar. Innan jag lägger mig måste jag bara bli av med den irriterande rastlösheten som gör det svårt att sitta still. Det är speciellt på kvällarna som jag blir uppstressad utan någon som helst anledning och jag antar att det är en av orsakerna till varför jag trots min trötthet måste ta medicin för att kunna sova. Under dagen kan jag annars somna när och var som helt i princip medan jag kämpar för att hålla mig vaken. Är inte det lite väl typiskt? Thank God for the irony.

Träffade Charlotte och hennes döttrar idag. Åkte till Täby centrum, fixade ett nytt pass (som blev helt horribelt </3), fikade på MC Donalds och letade efter ett Apoteket som har medicinen jag behöver. Förra eller förrförra veckan, jag minns faktiskt inte, började jag med Ritalina. Jag hade inga pengar på kortet så jag fick 4 tabletter av min läkare så att jag kunde komma igång så fort som möjligt. Sen när jag väl tänkte köpa det så visade det sig att det är problem med tillverkarna så det var slut överallt. Så typiskt min tur. Jag får hoppas på bättre lycka imorgon när jag kollar om Danderyd har fått in några, två apotek i Täby sa att det skulle komma in imorgon till dem så jag hoppas det. Jag var trött under dessa 4 dagar då jag testade Ritalina men jag kände mig mer vaken och blev ovanligt pratglad så det vore kul om jag kunde komma igång med den mer så att jag kan höja dosen och se hur det funkar med Inderalen.

Godnatt finisar!

Ge mig mer tips på skräckfilmer här, jag vill ha många att välja emellan!

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Terese

  Snygg blogg!

  Allt bra?

  kramar ♥

 2. charlotte

  Tack för en trevlig eftermiddag i täby igår. Hoppas på att de har fått in din medcin på apoteket på ds. Låter ju jättebra att den hade den effekten på dig som du beskriver. Mina filmtips var handen som gungar vaggan,

  Lilja 4ever och sova med fienden. Inte direkt skräck utan thrillers/drama. Jag kom aldrig iväg på träningen igår, som jag misstänkte… Ha en skön tisdag! Kram charlotte

 3. Mimmi

  bästa shoppingplatsen @ stockholm?

  🙂

 4. Emelie

  Hej!

  gå gärna in här: .
  och berätta vad du gillar mest med dig själv! Kram 😀

 5. Mimmi

  fast drottningsgatan ligger väll ganska nära plattan? så man kan ju shoppa på båda platserna 🙂

 6. Nadine31Norman

  I made better my essay writing skills because I tried to turn to Admission Services. I utilized custom written papers as examples for my own writing projects.

 7. Jennifer

  Det där med sömnen, det känns som det är något liknande med hur jag brukar känna. Man är jättetrött men kan inte ligga stilla och slappna av, det blir som plågsamt. Hatar det.

  Sv: Jaha, vad synd att du sett de flesta 🙁 Men jag tipsar dig om jag kommer på några fler bra filmer!

Lämna ett svar