Nine days with Concerta

Copyright @ Ninni Undén || Nine days with ConcertaIdag har jag gått på Concerta i nio dagar varav två dagar är på den höjda dosen. Jag har nog inte fått en enda biverkning för huvudvärk och dylikt har jag haft sedan tidigare. Det enda som jag har känt som är negativt är lite hjärtklappningar och höjd puls, men jag har gjort en undersökning hos läkaren som sagt och det såg bra ut. Det är inte heller något som stör mig så mycket och det har jag ändå lidit av tidigare så jag vet att det inte är farligt. Aptiten är som vanligt och det betyder alltså att jag fortfarande är konstant sjukligt hungrig. Ärligt talat så önskar jag att jag tappar aptiten, inte bara för att jag vill gå ner i vikt utan även för att det är otroligt smärtsamt när det känns som att man svälter. Jag känner svälthunger nästan hela tiden, även när jag äter mycket och ofta.

Så mycket positivt har jag inte känt av, jag märker dock att jag är lite mer vaken och klar i huvudet. Tröttheten är kvar och på eftermiddagen så känner jag mig rätt död precis som innan. På morgonen så känner jag mig i alla fall lite piggare än vanligt och det är ju ändå något. Koncentrationen är värdelös men jag känner mer ork för att försöka anstränga mig mer, det är ett steg på vägen.

Bilden är från 2008, I think. Ja jag sminkade mig ännu mer förut.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. LIENE

    Jobbigt med svälhunger. Har det också rätt ofta:P haha

  2. Amanda Keyzi

    sv: åh det missade jag ;__;;; ska ta och leta upp de inlägget nu haha pusspuss <3

Lämna ett svar