NINJAPUFF GOES 3D!

3dVad tänkte jag med egentligen när jag helt plötsligt kom på tanken att ladda ner Cinema 4D demo och försöka lära mig att göra 3D? Jag kan inte säga att jag ansträngde mig mycket för att lära mig 3D Max när jag gick på spelutveckling så det förvånar mig att jag ens försöker nu helt plötsligt. Det slog väl mig att det helt enkelt vore kul att fixa en lite coolare header med hjälp av 3D men så duktig kan jag nog knappast bli. Eller? Man vet aldrig om man inte försöker och för en gång skull gör jag det utan att bli tvingad. Jag kanske aldrig blir bra på det och ger upp nästa vecka men då vet jag att jag åtminstone försökte. Det är kul med ett projekt också då det just nu står stilla med designen på grund av att jag är så himla onöjd med headern.

Journey to the mysterious island var för övrigt sjukt bra! Jag älskade verkligen filmen. ♥  Bra och snyggt gjord, underbar 3D, duktiga skådisar, vacker miljö, roliga repliker och situationer. Det var en äkta ”feel good” – film enligt mig, en film som gör en glad och får en att skratta. Kanske är det så att den bara råkar vara just min typ av film men ah, anyway, jag rekommenderar den starkt!

3 svar på ”NINJAPUFF GOES 3D!”

Lämna en kommentar