Ninjapuff have som new stuff!

Min mamma är verkligen det bästa mamman man kan ha. Jag blir lika chockad varje gång som jag får något då jag vet hur dålig hennes ekonomi är. Det ger mig dåligt samvete när hon skämmer bort mig trots att hon har ont om pengar. Idag fick jag ett par nya fina Reebook Easy Tone skor eftersom att mina gamla har blivit förstörda. Blev jag glad eller blev jag glad? Det förvånade mig verkligen då hon även i fredags bjöd på en t-shirt, nagellack och ringar. Med skorna idag kom även ett par örhängen och två solglasögon med. Visst var det mesta billigt på rea men för mig känns det mycket, det gör mig så glad. Det känns bra att ha en mamma som skämmer bort en ibland trots att hon själv har det lite svårt. Tack älskade mamma.

4 svar på ”Ninjapuff have som new stuff!”

Lämna en kommentar