Ny design (igen), behöver tips!

Som ni ser så har jag gjort en ny design då jag kände att den gamla var för stökig, precis som den som jag hade ännu tidigare. Att göra något stilrent, snyggt men ändå lite livfullt är något som jag verkligen inte är bra på. Antingen så känns det för tomt och tråkigt eller så blir det för mycket och stökigt. Så nu så ber jag er alla läsare, nya som gamla, förbipasserande som trogna… Snälla ge mig tips och råd!

Jag behöver åsikter och funderingar, allt som kan göra en bloggs utseende bättre. Jag stör mig på att jag aldrig blir ens lite nöjd och känner att det mest blir kladdigt. Så om det finns någon där ute som har något vettigt (eller ovettigt) att säga så skriva gärna! Jag behöver hjälp hur jag ska göra med verkligen allt; Färger, annonser, widgets, HEADERN, artiklarna, texttyp osv.

Jag behöver hur mycket tips och åsikter som det bara går då min kreativitet har försvunnit helt. Varför inte då be om hjälp av de som faktiskt läser ens blogg? Då blir det ju lite av en ”Win-win situation”, som ingen förlorar något på. Sedan så vill jag passa på att ha det här inlägget som ett ställe där man även kan få skriva vad man vill läsa mer av på bloggen. Så ni behöver inte bara komma på olika saker om utseendet utan ni kan gärna säga till om vad ni önskar i skrift! Det är ändå bara roligt för mig att få se flera olika åsikter så jag vore jätteglad om alla vågar/orkar skriva en liten kommentar. Kort som långt, jag blir lika glad oavsett. Bloggen är ju som sagt ett bra sätt för mig att hitta på mer att göra, för en gångs skull så känner jag faktiskt att jag kan anstränga mig för den och inte ge upp som med allt annat. So keep´em coming boys and girls! Jag blev helt plötsligt väldigt pepp på en stor förändring så jag uppskattar verkligen all hjälp jag kan få.

Kom ihåg: Inga åsikter/frågor/tips är för dumma!

12 svar på ”Ny design (igen), behöver tips!”

 1. Förstår hur du menar, med stilren och snygg men inte rörig design. Ett tips till headern är att matcha bilderna så de ger samma känsla, och är i ungefär samma färger. Det ger då en fin helhet. Att skriva något i headern som ger en sammanfattning av bloggen (några ord eller en mening eller ett ordspråk) är också bra.

  Svara
 2. Å jag har själv probs med blogg design, vet hur jag vill ha men får inte riktigt till det.
  Dom borde ordna kurser för att få all möjlig kunskap om bloggdesign och som inte är på en blogg, men finns kanske.

  sv, Ja dom skulle gärna få existera i min garderob.

  Svara
 3. sv, Ja det finns ju bra bloggar som skriver om olika sätt att designa bloggen på, men ibland skulle det vara soft om man kunde prata med någon och någon kunde visa irl så att säga:)

  haha ett litet skalle-per ( Ronja rövar dotter) glädjeskutt.

  Svara
 4. Tack, ja föräldrar har väldigt lätt för att få en att ha dåligt samvete.. tycker att föräldrar och söner/döttrar borde vara mer som vänner mer på samma nivå.

  Jag älskar verkligen din blogg på riktigt, känner att du har mycket bra att skriva om som berör men samtidigt får en och tänka. Du är väldigt öppen i din blogg STORT PLUS 🙂

  Svara
 5. Det kan vara lite klurigt det där med design, jag brukar själv sitta greja en hel del tills jag får till det så som jag tänkt det. Ett tips jag kan ge dig är att förstora texten i inläggen lite så blir det mer lättläst. Kanske även lägga in någon färg i bakgrunden så att det inte blir så mycket vitt? Men det är så klart en smaksak 🙂

  Svara

Lämna en kommentar