Mina nyårslöften och mål för år 2018

Nu börjar år 2017 lida mot sitt slut. Med det kommer nya nyårslöften och mål inför det kommande året. 2017 var fyllt av förändringar och stora steg framåt för mig. Nu förväntar jag mig att 2018 blir minst lika händelsefyllt! Jag har många nyårslöften och jag har många mål. Har du några?

Nyårslöften och mål för år 2018

Mina mål och nyårslöften får år 2018:

1. Komma igång med träningen ännu bättre och öka muskelmassan. Att träna med kronisk smärta är inte det lättaste. Efter att rygg och bensmärtan blev så illa som den blev 2015 har jag haft svårt att komma tillbaka. Det har hänt mycket det här senaste året men jag har en bit kvar att gå. Jag har börjat få tillbaks min rumpa igen och den kan ta mycket mer än på länge, men inte alls ens så mycket som jag kunde. Varje gång jag tränar går jag också några steg bakåt efter att ha börjat gå framåt. Jag får ju så himla lätt muskelbristningar och musklerna blir så stela att nerver hamnar jämnt i kläm. I´m sick of it.

2. Bli av med den kroniska smärtan. Det här är väl mer ett mål än ett löfte. Jag kan ju inte riktigt bli av med smärtan själv men jag får helt enkelt göra det jag kan för att ge de bästa förutsättningarna. Stretcha mer, stressa och spänna mig mindre samt fortsätta träna trots att det ibland gör för ont. Jag vet att man ska lita på ens kropp när den säger ifrån men jag har funnit att det funkar bättre att pusha den. Så länge jag inte pushar den för hårt såklart. Träning gör det värre i det korta loppet men bättre i det långa.

3. Jag ska bli mindre stressad i allmänhet och sluta oroa mig så mycket. Det hjälper ju sällan att oroa sig ständigt så jag ska försöka se allt som möjligheter till att lära mig. Det känns bättre än att se varenda lilla motgång som världens undergång. Det är okej att göra fel och det är okej att det blir fel.

4. Hitta en bättre balans mellan att spara och spendera. Jag har blivit en jävel på att spara pengar och det är jag faktiskt otroligt stolt över. Men när man får ångest för att man äter ute någon gång har det gått lite för långt. Därför vill jag på något sätt hitta en bättre balans. Jag vill ju ha den där lägenheten och behöver en rejäl kontantinsats för det men jag vill också kunna njuta på vägen dit.

Julgransprydnader

5. Jag ska bli megarik. Det spelar ingen roll om det är genom en sjukt fet löneförhöjning eller en vinst, men gärna båda. Logiskt mål? Kanske inte men jag gillar att sikta högt!

6.  Bli mer avslappnad och kunna njuta av att bara vara. Jag har svårt att sitta still och att bara njuta av lugnet. Jag blir rastlös, uttråkad och irriterad. Samtidigt vet jag att det är bra mot stressen. Nu har jag ju fått en massa fina pennor och 2 målarböcker så jag har en hel del medveten närvaro att göra. Då kanske jag inte njuter av att inte göra någonting men jag njuter av något enkelt i alla fall. Något som inte är datorn och som inte är fylld av distraktioner. Jag behöver nog komma ifrån den lite mer på kvällarna…

7. Bli piggare och gladare. Jag är så sjukt less på att vara konstant trött. Det har gått lite för många år så nu får det banne mig vara nog! Mirakelmedicin någon?

8. Jag ska försöka förbättra min kost. Äta mindre kött och mer grönsaker. Jag har blivit lite duktigare på att äta vegetariskt men jag behöver lära mig att göra det mycket mer ofta. Och grönsaker… Ja det går ju i perioder men det är väl kanske på tiden att växa upp.

9. Bli en SEO expert. Okej, den är grymt svår. Det ändras ju konstant och SEO är rätt svårt när man ska gå in på djupet och gå längre än bara ”the basics”. Men av någon anledning tycker jag att det är jävligt intressant och roligt. Även om de innebär att jag måste sätta in alt-texter på hundratals bilder.

10. Skriva klart min bok. Eller åtminstone komma igång med den lite mer. Det låter väl lite som en klyscha att jag sitter och försöker skriva en bok men den handlar faktiskt inte så mycket om mitt miserabla liv. Bara lite. Jag tänker dock inte avslöja någonting om den eller vad det handlar om. Det är ett litet sidoprojekt som ligger och väntar på att min kreativitet och skrivarflow ska komma till liv igen.

Har du några nyårslöften eller mål för år 2018?

Som ni kanske märker så har jag en del. Egentligen skulle jag kunna skriva galet mycket mer men då kommer inte en enda orka läsa det här inlägget. Dela gärna med er av era mål nyårslöften! Om ni inte har några, varför inte? Är det bara en onödig klyscha som man aldrig följer?

Glöm inte att följa min blogg på → Bloglovin! ♥

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilka bra nyårslöften 🙂 jag har inga nyårslöften 🙈

    1. Tack! Äsch det behöver man inte heller ha. Jag tycker bara att det är så kul att se om man lyckas med något att sina löften. 😀

Lämna ett svar

Stäng meny