Nyklippt, nyfixade ögonbryn och julbord på skärgårdsgymnasiet

caammm

Igår klippte jag håret och idag blev det att äta julbord och fixa ögonbrynen på Skärgårdsgymnasiet. Är rätt nöjd faktiskt. Åt med mamma, Berndt, mormor och morfar så det var helmysigt. Klippningen igår fick jag gratis (tack snälla människor!) och hon som klippte mig var inte bara duktig utan även trevlig och ambitiös för ovanlighetens skull! Jag har ofta haft otur när jag har klippt mig där och fått elever som inte är ens lite professionella. De flesta pratar inte heller med mig förutom det påtvingande kallpratet så jag var för en gång skull inte bitter efteråt. Dessutom hade de innan klippt helt snett och konstigt så det fixades till.

Ögonbrynen blev också bra men det gjorde så himla ont! Hahah. Och man ser alltid så otroligt muppig ut den första dagen när man har färgat dem… Men jag tror aldrig att jag har sett dem så jämna som de är just nu. Att betala 50 spänn för det känns helt klart värt. Morfar påminde mig idag att det inte är ens 2 veckor kvar till jul och jag har knappt köpt några julklappar! Varför händer detta varenda år? Apropå ingenting liksom. Johanna, du måste hjälpa mig på måndag! BIG TIME.

6 svar på ”Nyklippt, nyfixade ögonbryn och julbord på skärgårdsgymnasiet”

 1. Jag tycker det blev ganska snyggt. 😀
  Jag har fixat julklappar till min familj, längtar till Julen nu mest.

  Svara
 2. Du är så fin och det är så skönt att få klippt håret och att fixa sina ögonbryn! 😀

  Sv: Tack för dina fina kommentarer! <3
  Konstigt att mina inlägg visas sent för dig på bloglovin' :s Hoppas det fixar sig, för det ska inte gå segt alls 🙁

  Svara
 3. Sv: Eller hur! Jag har inte klippt mig sen i somras, tror jag och jag vet att jag måste klippa mig. Inte för att håret är sådär superslitet, utan mer för att mitt hår har växt så mycket att det som är uppklippt nästan är i samma längd som resten av mitt hår xDD

  Meh, skitdåligt! Har du försökt maila dom och frågat varför det är så? D:

  Svara
 4. Sv: Ja, det gör man! Hade liksom klippt upp håret på sidorna och hade en liten sidecut, men allt det har växt, så nu är luggen och det uppklippta i samma längd som resten av håret – bara några cm kortare xD

  HAHAHA, meh! Sån är jag med, sen har man ångest fram tills dom svarar en D:

  Svara

Lämna en kommentar