Nyklippt och nyfärgat hår

Copyright@Ninni Undén

Men kan jag ta bilder där det syns? Nepp! Hur som helst har jag spenderat dagen på Skärgårdsgymnasiet och passat på att fixa håret inför sommaren. Mina erfarenheter hos frisörerna där har inte varit så jättebra tack vare mitt värdelösa tålamod men idag gick det mycket bättre. Det enda negativa var att min kropp skrek av smärta när jag satt stelt i stolen i flera timmar…Min kropp är minst sagt en riktigt liten pussy som inte klarar så mycket.

Har haft i avfärgning, tonat in en ljusare brun färg och klippt en lång ”lugg” för att få lite mer liv i håret. Från och med nu har jag även startat ett långsamt projekt som innebär att jag förr eller senare får tillbaks min naturliga hårfärg och slipper färga håret mer. Hur det nu ska gå vettefan och troligen kommer jag att ångra mig, men det vore så skönt att slippa tänka på utväxter hela tiden och spara in lite mer pengar. Men vi får ser hur det går med det. :3

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. DU kan ju bara inte bli ful!!! =D

 2. Men ta gärna ett nytt kort snart, så att man ser tydligare! ;D

 3. Kanske det, men kul att ta kort ändå. ;D

 4. Ska låta håret växa, vill dock inte ha det mega-mega långt..hade det nästan vid midjan innan jag fyllde 20 år. 🙂

 5. Det låter som en bra idé med att få tillbaka din naturliga hårfärg 😀

 6. vad fint 🙂
  vad är din naturliga hårfärg?

 7. Åh jättefint <3
  Hade det projektet för ett tag sen också 😀 gick faktiskt bra, blekte väl typ 2 gånger 🙂 men nu har jag ju rött igen hahaah xD

Lämna ett svar

Stäng meny