Nyttig hallon och chokladsmoothie

Copyright@Ninni UndénOmg, idag lyckades jag göra världens godaste smoothie! Eller nåväl, en väldigt god en i alla fall. Jag improviserade lite och blandade ihop lite mango, blåbär, krossade linfrön och babyspenat men mestadels bestod den av hallon och sojamjölk med chokladsmak. För en extra ”chokladig” smak tog jag även i lite extra kakao vilket gjorde den perfekt. Sedan toppade jag den med lite mer linfrön, havregryn och pumpakärnor för att få en liten extra energiboost. Resultatet blev supergott!

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Sofie

  Kan inte jag få ha dig i min garderob, sen när jag är hungrig så tar jag fram dig så du kan göra massa goda saker till mig? 😀

  Sv; Jaaa, challenge accepted! ;)))

 2. Eriiza

  Det där ser mums ut! =D

  Tack, ligger fler bilder uppe nu!

  Hur är det med dig?
  Har ju varit borta nu, och inte hängt med alls i folks liv/bloggar! =O

 3. Eriiza

  Aha, utsättningspersioden är aldrig kul, fy fan för den!
  Hoppas den går över snart! <3

  Jag mår OK, lite stressad med allt som behöver ordnas, med
  bostad, medicin, filmningar och så.
  Själv ligger man över 400 inlägg efter. ;D

 4. Eriiza

  Jasså?
  Skönt ändå att du sluppit detta varje gång, och hoppas du slipper
  det om du skall ha medicin igen och skall bort från den också. =)

  Haha, ja, fullt upp. ;D

 5. Melinda

  sv: jag kan tyvärr inte heller gå i såna skor, haha 🙁 är alldeles för klumpig för det tror jag.. skulle nog bryta fötterna, haha.

  och taaaaack så mycket :3 och detsamma sötnos!! ♥

Lämna ett svar