Oh I´m such a nerd..


Min dators webbcam är verkligen inte bra! Försökte ta en bild på mina nya piercingsmycken men det gick inte så särskilt bra. Igår bytte jag ut min Smiley till en större ring med en rosa liten fin kula och min labret fick även den små rosa kulor istället för de vanliga silvriga som jag brukar ha. Jag ska försöka ta bild på det senare men så länge får ni en egobild som blev väldigt ljus och suddig, jag hittar inga ljusinställningar till camen så det får duga. Jag känner att jag uppdaterar jävligt dåligt men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva eller vad ni vill läsa. Mitt liv är ganska så händelselöst just nu. Min pojkvän köpte wow till mig så jag har blivit återigen en nörd, har inte spelat det ”på riktigt” på nästan två år så det var lite oväntat. Jag har fastnat rejält och väntar tills att jag får BC så att jag kan gå upp i level, med första kan man bara gå upp till 60 så ah… Det känns lite segt men jag ska försöka samla achievements så länge.

Åh, jag kan inte låta bli att skratta åt mig själv som helt plötsligt börjar bli galen i ett spel som jag var beroende av när jag var 12 år. Jag tror att jag förlorade några vuxenpoäng nu faktiskt. Ska min sommar gå åt att sitta och spela spel eller? Nu har jag fått sommarlov från DBT i 5 veckor i alla fall eftersom att hon jag går till har semester. Jag trodde att jag skulle sluta snart men vi ska gå in i fas 2 (lindra trauma och posttraumatisk stress) och efter det fasa ut det tills att jag har gått igenom alla 4 faser eller tills jag själv vill avsluta. Jag ska lämna in papper till Vuxenhabiliteringen men det har dröjt lite eftersom att det har varit så mycket på senaste tiden. Jag har i alla fall fått tid till en LSS-handledare i början av Juli så det går framåt även fast det går lite långsamt.

Lämna en kommentar