Om du älskar Naruto lika mycket som jag MÅSTE du se dessa två filmer!

Om du är som jag, älskar Naruto och har sett klart på hela serien, MÅSTE du se på dessa 2 filmer! Jag själv har inte sett varenda film som hör till Naruto men av de jag har sett har jag bara funnit Road to ninja sevärd. När jag såg den vart jag dock lite besviken men jag tror att det mest berodde på att jag väntade på den så länge medan jag hade skyhöga förväntningar. Den var inte dålig men jag förväntade mig mer.

Två filmer alla Narutonördar måste se!

The Last: Naruto The Movie

Speciellt The Last band ihop de sista avsnitten i Shippuden och fyllde det där hoppet som helt plötsligt uppstod. Det kändes lite som att man hade missat något helt plötsligt. Filmen hade väl sina sega stunder men samtidigt var den otroligt gullig. Jag har ju såklart shippat lite karaktärer genom åren så det var kul att få se lite romantik spira. Dessutom har jag sett fram emot paret som det handlar om i filmen!

”The moon is beginning to fall, and at the rate it’s going, it is doomed to fall on the Earth. The countdown for the survival of the planet begins. Among the havoc, Hinata’s younger sister Hanabi is captured by the mysterious enemy, Toneri Ootsutsuki. Naruto must overcome great danger on a mission to save Hanabi and the world along with Hinata, Sai, Shikamaru, and Sakura is their final story. ”The final story is a first love.”

Två filmer alla Narutonördar måste se!

Boruto: Naruto The Movie

När Shippuden började närma sig mot sitt slut fick jag lite panik. Jag började se på Naruto när jag var 12 år. Alltså har jag följt serien i 13 år snart. Sen kom Boruto. Kan ni förstå min lycka när jag insåg att serien inte kommer att dö bara sådär?! Okej, visst. Det är inte riktigt exakt samma sak och det är andra karaktärer man följer men samtidigt så lever de gamla karaktärerna igenom de nya. Hur som helst var filmen jättebra! Personligen tycker jag nog att man kan se några avsnitt av Boruto The Next Generations innan men det spelar inte en sån stor roll.

”Boruto Uzumaki has inherited the mischievous spirit and endless energy from his famous father, the 7th Hokage, Naruto. As he enters his Chunin exams, a harsh decision made by Naruto angers Boruto, causing their personalities to clash, awakening a fierce ambition within the young shinobi to surpass his father with his own skills and techniques. But in order to do so, he will need the help of none other than Uchiha Sasuke, Naruto’s lifelong rival and childhood friend. Although Boruto has convinced himself that he has what it takes to surpass the 7th Hokage, he soon discovers that the road ahead is not nearly as simple as the young shinobi has envisioned”.

Spara

Spara

Spara

Spara

Lämna ett svar