Om jag hade ett vackert yttre så skulle jag kunna dölja mitt vidriga inre

 • Inläggskategori:Livets ångest
 • Kommentarer på inlägget:7 kommentarer
 • Lästid:2 minuters läsning

Ångesten flödar genom kroppen ända från tårna ut till fingertopparna. En brännande känsla vilar bakom bröstet och hjärtslagen verkar befinna sig utanför mitt räckhåll. Ena stunden känner jag mig helt tom och strax efteråt så känner jag mig nervös och orolig utan någon vettig anledning. Jag känner mig så otillräcklig och hopplös. Kan det vara så barnsligt så att det beror på de där misslyckade bilderna jag tog idag? Ja kanske. Mitt ansikte visade sitt sanna jag och slog ner mig med dess kalla händer och hårda slag. Jag orkar inte leva med min fulhet, det går bara inte.

Jag kan inte ens göra något så enkelt som att klä mig bra eller sminka mig så att det ser dugligt ut. Mina ögonbryn håller på att växa ut igen och jag försöker stå ut med de fula glesa ögonbrynen jag har nu tills att det har växt klart. Problemet är väl att de aldrig har sett bra ut så jag är orolig att det ska se sämre ut än utan ögonbryn. Det här är petitesser, jag vet. Men utseendet är ju det alla ser, om jag hade ett vackert yttre så skulle jag kunna dölja mitt vidriga inre.

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Madelen

  Gumman, jag följer din blogg på bloglovin och läser den med intresse.. det för att jag också är diagnostiserad med borderline!
  När jag läser detta inlägget blir jag riktigt ledsen. Du ÄR vacker, precis så som du är. Jag lovar! Jag tycker att du är skitsöt, verkligen. Du har en cool stil och jag är faktiskt till och med lite avundsjuk på hur snyggt du sminkar dig!
  Så gumman, släpp alla tankar du har som är sådana som du beskriver i detta inlägg. Det är enbart dina hjärnspöken som försöker dra ner dig! DU ÄR VACKER & VÄRDEFULL!

 2. Madelen

  Gumman, du behöver verkligen inte att tacka, utan se till att ta åt dig bara! Det är du värd. Och det är endast sanningen jag talar om för dig, så tro inget annat.
  Det glädjer mig att jag genom sanningen kunde få dig att må i alla fall lite bättre! 🙂 Mitt hjärta ler.
  MASSA kramar till dig också gumman.

 3. Moa

  Hej 😀
  Vill du bli länkad på min blogg? Kolla då i det första inlägget på min blogg så ser du hur du kan bli länkad snabbt och enkelt! Det tar endast några sekunder!
  Om du inte gillar såna här kommentarer ber jag om ursäkt… Det är bara att radera denna kommentar
  Kram Moa ♥

  PS. Asgrym header du har 😀

 4. Linnea.

  du är väldigt vacker, verkligen.

 5. Miranda

  Rubriken slog mig med häpnad, så otroligt vacker att det glittrade till i ögonvrån.
  Du är med fin tjejen!

 6. Amanda

  Du är jättefin så du ska verkligen inte skämmas över ditt utseende, de är väl inte många som gillar sitt utseende men om jag skulle se ut som du så skulle jag göra de för du är jättefin! 🙂

Lämna ett svar