One step closer.

Den 16 Februari har jag ett möte med min handläggare och då ska jag lämna in den här blanketten och söka boende. Ett steg närmare ett mer självständigt liv. Visst behöver jag en hel del hjälp men efter ett tag så kan jag nog lära mig att klara mig själv. Det är vad jag hoppas i alla fall. Efter nästa vecka får ni hålla tummarna för mig medan jag väntar och hoppas på att få lite tur. Just nu är det en stor brist på LSS-bostäder och dylikt i Österåker så det är inte precis hur lätt som helst att få en lägenhet. Men jag hoppas på att få flytta hemifrån ganska snart, jag tror faktiskt att alla skulle må bättre då. Det skulle i alla fall jag.

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Jennifer

    Lycka till Ninni! Jag kommer hålla tummarna för dig.

  2. Rafaela ♥

    måste bara säga att du är otroligt söt!

  3. charlotte

    Vad roligt, hoppas du får ett boende du kommer att trivas med!

Lämna ett svar