Paket från Xlash

Det är alltid så kul att hitta paket till en i brevlådan! Har fått Xlash ögonfransnäring som ska göra ens ögonfransar både längre och fylligare. Jag älskar att testa och hitta nya skönhetsprodukter så det ska bli kul att se hur resultatet blir! Har någon av er testat den? Vore kul att få läsa om andras resultat. ♥

8 svar på ”Paket från Xlash”

  1. Just den har jag inte provat, men en annan som heter neulash. Jag trodde ointe på att det skulle funka, men ögonfransarna växte verkligen. När jag slutade använda den blev fransarna som innan

    Svara
  2. Jag använder faktiskt just den! Och det blir en shysst skillnad, jag använde min varje kväll i 2 veckor, efter det har jag bara använt den varannan dag och då har resultatet hållt i sig konstant 🙂 Lite mer för pengarna och fransarna håller sig långa. Efter 3 veckor färgade jag även fransarna svarta, så nu böjer jag bara upp dem och målar med genomskinlig mascara..
    Enkelt och perfekt! >.<

    Svara

Lämna en kommentar