Must haves – 6 perfekta klänningar till sommaren

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Adviral.

När sol och värme äntligen har nåt Sverige är det inte mer än rätt att leta efter klänningar till sommaren! Vi har haft en underbar maj månad och jag har burit klänning var och varannan dag. Det är så himla skönt! Inget sitter åt och blodet får flöda fritt i kroppen.

6 perfekta klänningar till sommaren

 Vest Dream – Desigual | Day Romance – Day Birger et Mikkelsen | Viclarna Strap Dress – VILA

Första veckan i juni har inte varit lika rolig men förhoppningsvis kommer det nästan tropiska vädret tillbaks snart. Trots molnen och blåsten har jag suktat efter nya klänningar till sommaren. Att jag har en fullproppad garderob som är tillägnad åt endast klänningar stoppar inte suget ens något. Jag har ändå aldrig något att ta på mig. Är det en förbannelse som vi tjejer har eller vad är grejen egentligen?

6 perfekta klänningar till sommaren

 Issa Maxi Dress – By Malina | Dresses light woven – Esprit Collection | Singoala-la dress – ODD MOLLY

Jag är inne på Boozt.com typ varje dag bara för att spara alla kläder jag vill ha i ”favoriter” och suktas. Det är svårt att spara pengar till en lägenhet och en semesterkassa när man hela tiden känner att man inte har något alls att ta på sig. Att jag dessutom har fått en dyrare smak och hela tiden dras till märkeskläder gör inte saken bättre. Ibland blir jag totalt förälskad i en klänning bara för att inse att den kostar över 2000 kronor. Jag är inte precis redo att betala så mycket för ett klädesplagg liksom. Not yet.

Jag väntar fortfarande på den där vinsten. Eller på att jag lyckats komma på något totalt briljant som får pengarna att strömma in. Då jävlar blir det en gigantiskt walk in closet fullt med kläder jag förr aldrig trodde att jag skulle ha råd med!

Ps. Jag fyller faktiskt år om ett par månader… *hint hint*.

Vad är dina ”must haves” till sommaren?

Är du som jag en sån där person som alltid måste köpa klänningar till sommaren hur många klänningar du än har? Eller kör du på shorts, jumpsuites eller Borats mankini? What floats you boat?

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Miss Jennifer

  Så snygga alltså 😀
  Must haves för mig är jeansshorts 😀

  1. Ninni Undén

   Eller hur! 😀
   Det skulle vara must haves för mig också men jag tycks aldrig hitta några som passar bra på mig… ):

  1. Ninni Undén

   😀 😀 😀

Lämna ett svar