Phineas & Ferb inspiration

Where to buy all of this?! Bilderna är från we ♥ it och sorgligt nog vet jag inte var man kan köpa detta, om någon vet så berätta! Det är otroligt frustrerande att hitta bilder på en massa kläder och saker man vill ha när man inte har råd eller ens kan hitta var man kan få tag på dom. Inom en snar framtid ska jag bli en miljonär på ett magiskt sätt och resa till Japan, London, Disneyland och yadiyada där jag kan shoppa loss på sånt som inte man kan hitta i Sverige. Att resa till Japan ligger nog högst upp på listan för där skulle jag kunna hitta så mycket kläder, figurer mm. från Naruto att jag skulle nästan dö av glädje…. Brb, ska drömma bort mig lite!

9 svar på ”Phineas & Ferb inspiration”

  1. jag letade efter en speciell tröja med courage den hariga hunden som tryck, i flera månader. O så när jag var i polen i april, så var det den första tröjan jag fick syn på inne i en outletbuktik XD sök på ebay, tradera osv :3

    Svara

Lämna en kommentar