Pigg efter en sömnlös natt

Copyright @ Ninni Undén || Pigg efter en sömnlös natt

Trots en värdelös natt utan mycket sömn vaknade jag på rätt sida idag. Jag har varit lite småpigg, vågat handla bland stirrande människor, skurit och fryst in bananer, gjort ännu en smoothie och gjort i ordning vatten med ingefära, lime och citronjuice. Nu när jag skriver det här inser jag att det kanske inte är så mycket men för mig brukar bara vägen till affären kännas som världens projekt så jag är nöjd ändå. Jag har ju faktiskt ändå orkat diska lite och plockat undan mina smutsiga strumpor som hade tagit över badrummet också. Ikväll blir det Battle of the idiots på 6an också, wiie! Orka festa och vara social liksom, haha.

Har äntligen köpt linfröolja så att jag kan byta lite mellan det och linfrön. Jag äter nämligen aldrig fisk som är den bästa källan till omega 3 så jag försöker få i mig det på andra sätt. Mitt selektiva ätande gör ju så att jag missar en massa ämnen så jag försöker tillgodose det på andra sätt. Men jag har blivit grymt bra på att äta tycker jag. Mina smoothies börjar få fler och fler (även en hel del otippade) ingredienser och jag har börjat våga testa mer ”konstiga” saker så jag är på g!

2 svar på ”Pigg efter en sömnlös natt”

  1. Jag äter inte heller fisk, lax & sill är nog det enda jag äter utav fisk. 🙂
    Jag hatar stirrande människor med, får det ofta men jag känner alltid att jag vill visa upp mitt långfinger rakt i facet på dom. 😛

    Svara

Lämna en kommentar