Plötsligt händer det…

Jag har fått en lägenhet! Vi vet inte exakt när jag kan flytta in men det ska inte dröja så länge så om ett par veckor får jag äntligen ett ställe som jag får göra om till mitt hem. Mamma och jag tittade på den tidigare idag och jag är så himla nöjd! Bara tanken på att flytta in där får mig att känna mig som en rik och bortskämd snorunge. Jag kommer att flytta in i ett LSS-boende så det är inte permanent men hur länge jag stannar beror helt på mig och vad mina behov är. Lägenheten är en 1a men den känns mer som en 2a, är 48,5 kvm, är otroligt luftig och har dessutom en balkong trots att den ligger på bottenvåningen. Den ligger i ett område som heter Skonaren, bara ett par minuter från Åkersberga centrum och ett par minuter från Stockholm Norr där jag tränar. Jag har utsikt över över Åkers kanal och behöver bara gå en halv minut för att kunna sola på bryggan under sommaren.

Området är jättefint och som tur är väldigt lugnt. Det känns lite som ett rikemansområde så ingen kommer nog att kunna förstå att jag av alla bor där, hihi. Kan ni fatta att det här händer mig, oturstjejen som bara klagar över allt i livet?! Jag tror fortfarande knappt själv på det. Jag kommer att kunna handla när jag vill, träna när jag känner för det och ta mig till vänner lätt utan en massiv planering! Roslagsbanan och alla bussar ligger bara några minuter bort, jag kan åka snabbtåget och slipper oroa mig för att ta rätt så att jag kommer hem och jag kan säga hejdå till bussen som knappt ens går på helgerna. Efter alla dessa år försvinner flera stressfaktorer ur mitt liv… ♥

10 svar på ”Plötsligt händer det…”

  1. Grattis! 😀
    Minns när min mamma ringde mig och bara ”louise…du har fått lägenheten”, man blir otroligt glad. Jag trivs där jag bor, jag får jobba ifred där ingen bara står bakom ryggen på mig och tittar. 🙂

    Svara
  2. Det var ju på tiden =) Själv råkade jag få störiga grannar men dom flyttar ut den 1. Maj =) Min 2.a är 50m^2 stor så en etta på 49m^2 kommer att kännas väldigt stor =) =)

    Svara

Lämna en kommentar