POLLY ROCKS – NINJAPUFFS ADDICTION

Ohai there!

Sitter i sängen och mumsar i mig Polly Rocks som jag är sjukt beroende av! Speciellt lakritsen, åååååh… ♥ Nomnom. Ska nog snart försöka sova så att jag vaknar någorlunda tidigt imorgon. Måste se till att jag håller rutinerna så att jag hinner få i mig alla måltider och inte äter för lite. Om någon har några bra tips på vad man kan äta till lunch eller kanske till och med brunch så tar jag tacksamt emot dem! Nu kommer jag inte bli lika bortskämd som på Mando där jag får mat från sjukhusets restaurang varje dag så nu måste jag själv komma på olika idéer och ha ork att fixa det jag ska äta. Jag funderar nästan på att skriva en personlig kokbok till mig själv så att jag slipper tänka för mycket och bli stressad för ingenting. Det verkar dröja ett tag till innan jag blir van vid att äta så här ofta.

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Kittie

  Awesome design :3
  My recent post ''Dagens outfit''

 2. bella davis

  Vekcans modell tävlingen kommer upp imorgon så du får läsa mer om tävlingen då 🙂 allt bra med dig? kram

 3. Sandra

  Jag gillar din header 🙂

 4. Addie Hero

  re; tack finis 😀 du med!
  My recent post cravings –

 5. Julia Lemon

  Härlig blogg! Önskar dig en superbra fredag, kram! 🙂

 6. Maria

  Du har galet fina ögon och jag hoppas du får det bra här i livet. 🙂
  My recent post Nehe

Lämna ett svar