Rensar ut, accepterar och går vidare – Hejdå barnkläder!

Att behöva vänta en vecka tills nästa avsnitt ännu en gång är ren tortyr.
Naruto är den bästa animen som finns, end of story. Handlingen blir bara bättre och bättre och det är så sjukt spännande just nu att jag håller på att smälla av! Ett avsnitt på 20 minuter räcker verkligen inte…
Oh well, jag har i alla fall kommit lite längre fram med städningen idag. Nu har jag ”städat” i några veckor men nu börjar det äntligen hända lite mer. Jag har tagit mig i kragen och börjat rensa ut bland alla mina kläder som jag inte längre kan använda. Varför ska jag ha kvar kläder som bara ger mig ångest och som ständigt påminner om min viktuppgång? Det är lika bra att jag lägger undan, säljer eller ger bort dom så att jag verkligen kan gå vidare. Det är väl dags att acceptera att jag aldrig kommer att komma in en tröja i storlek XS igen och inte ens i S heller. Kläderna köpta på barnavdelningen är helt enkelt inte gjorda för att passa min kropp. Men visst känns det tungt, speciellt eftersom att jag måste lägga undan nästan alla byxor jag har eftersom att de fastnar strax över knäna. Var jag så smal eller har jag blivit jävligt tjock? Det är svårt att inte tänka på det men man kan lika gärna göra det bästa av situationen och sluta önska att jag en dag får på dom igen.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. släng alla gamla kläder. ta bort alla ”triggningar”

    du var så smal! inget annat än så smal! du är inte tjock! barnkläder är gjorde för barn 19 åringar är vuxna i kroppen! unna dig liten nya kläder och celebrera din nya mer sunda awesomna kropp!

  2. Klokt tänkt Ninni! Du är inte jävligt tjock utan jävligt snygg och helt lagom och sund! Du kanske minsn att jag reagerade på hur mager du var andra gången vi sågs när du var med på friskis. Håller med föregående kommentar, unna dig nya snygga kläder till din nya sunda kropp som du beöver lära dig att trivas i. Jag går gärna med dig och shoppar som du vet. Ha en underbar helg! Kram

Lämna ett svar

Stäng meny