Ride the Wings of Pestilence.

Den här fina tjejen träffade jag idag och om jag ska vara ärlig så var det svårt att åka ifrån stan och skiljas åt. Trots att vi inte har träffats på så länge eller ens prata så mycket över nätet så kändes det som att vi hade varit med varandra bara några dagar tidigare. Det kändes exakt som det gjorde när vi träffades varje dag 2007. Jag hade jättekul och det var skönt att få prata ut om minnen från stan, vår tripp till Ikea och gamla filmkvällar. Jag har verkligen saknat henne.

Imorgon kommer min fina Sofie hem till mig! Det kommer att bli kul då jag även har saknat henne och samtidigt så är det skönt att jag får vara lite på hemmaplan. Jag har bestämt att hon ska hjälpa mig med mitt hår och jag ska kanske göra detsamma för henne om hon/jag vågar. Det är en liten stor risk då jag är rent ut sagt värdelös på sånt men ah. Det kommer nog att bli trevligt hur det än blir! På fredag ska jag mysa med Julian och på lördag ska jag åka till Humlan för att fira mormor, dagen efter fyller även en av mina kusiner år. Det blir säkert trevligt men det känns som att det blir väldigt mycket just nu… Är väl mest nervös egentligen.

11 svar på ”Ride the Wings of Pestilence.”

  1. sv: joo förutom att jag har gått ner i vikt på den , men det har tagits prover så jag hoppas jag får svar varför det är så för det ska man inte göra på den.

    Svara
  2. Sv: Jo precis , men jag har aptit och äter som jag ska nu, men nu dricker jag tillskott mellan vrje mål så jag hoppas det kommer och hjälpa

    Svara
  3. Gud vad snygg du är tjejen! skulle du vilja ha löshår? eller vet någon som vill ha löshår kika då in hos mig för att se det perfekta hårsvallet alla önskar sig, gör gärna reklam för min blogg att det ska kika in på håret! 🙂 kramkram

    Svara

Lämna en kommentar