Roma, ”bråk”, pizza, chillkrök och födelsedagsmiddag

Roma, ”bråk”, pizza, chillkrök och födelsedagsmiddag. Så kan man förkorta den gångna helgen. Det här inlägget får komma lite sent då bloggen började strula när jag försökte installera ett tillägg som skulle förbättra bloggens utseende på mobiler. Det blev lite strul med filerna så jag kunde inte logga in och ett par inlägg visades sig inte på första sidan längre. Att jag aldrig lär mig att jag inte ska pilla för mycket… Men det är ju så jäkla svårt att låta bli! Speciellt när sidan ser helt mongo ut på mobilen.

Copyright@Ninni Undén || Jocke gör sig i ordning

På fredagen bjöd Jockes mamma oss på middag på Roma. Det blev pastagratäng för min del, såklart. Varför testa något nytt liksom? Jag fick 2 saker bekräftade också. 1: Det faktum att jag och Jocke driver som fan med varandra jämt och ständigt får folk att tro att vi bråkar 24/7. 2: Vi kommer nog inte att kunna sluta med det, inte jag i alla fall. Vi gillar och diskutera allt mellan himmel och jord och det är inte alltid som vi håller med varandra. Men när jag imiterar hans gester eller när jag hånar och skrattar åt honom gör jag det av kärlek. Jag lovar! Att det blir lite hetsigt ibland är bara för att det är så jäkla kul.

Copyright@Ninni Undén || Roma,

På lördagen kom min älski Sofie och hennes pojkvän Hannes över! Det blev en obligatorisk pizza och jag och Jocke behövde inte ens säga vad vi skulle ha när vi beställde. Betyder det att vi äter pizza för ofta eller? En pan pizza, Mexicana, är standard.

Copyright@Ninni Undén || Chillkrök med gängetCopyright@Ninni Undén || Det blev lite sådär med de flestas sömn och dagen efter var vi lagom pigga.

Sen vart det chillkrök och ”ölspel”. Oscar blev rätt ägd den kvällen. Tyvärr lyckas jag fortfarande inte ta några bra bilder när det är mörkt… Jag börjar ogilla att använda blixt mer och mer så jag SKA lära mig att ställa kameran rätt. Någon gång… när jag orkar. Det blev lite sådär med de flestas sömn och dagen efter var vi lagom pigga. Det fick bli en extra powernap sen.

Copyright@Ninni Undén || Mormor, morfar, Jocke och knäppkissen

På söndagen vart vi bjudna på middag hemma i Täljö då vi firade mamma lite i förskott. Det var supermysigt som vanligt och jag var såklart glad över att även få träffa mina älskade morföräldrar igen. Jag är nog allt både mammas, mormors och morfars lilla flicka! Och min lilla knäppkisse var såklart där också. Jocke försökte få huvudkontakt med henne men hon tyckte inte alls att det var en sån bra idé. Jag hann även klippa mig och få min undercut snaggad så nu känner jag mig något mindre skabbig också. Äntligen!

3 svar på ”Roma, ”bråk”, pizza, chillkrök och födelsedagsmiddag”

  1. Tack för att vi fick komma, det var jättekul! ;***
    Förlåt för att vi drog iväg så tidigt dagen efter men vi var så sega och tanken på den där långa vägen hem gav megaångest, hahah.. Varför bor du så långt bort för?! :(((( Vi får göra om det iaf och vi ska ses oftare babe!
    Vill ha lite bilder från kvällen, skicka på fejjan!! 8DDDD
    POSS! <333

    Svara

Lämna en kommentar