Ryggvärk från helvetet och och uppdatering om Attentin

Copyright@Ninni Undén || Ryggvärk från helvetet och och uppdatering om Attentin

För en vecka sedan la min rygg av totalt. Dagarna bestod av vånda och kvällarna vart ett rent helvete. Vissa nätter kändes det som som att jag aldrig skulle kunna somna för att det gjorde så ont. Dagarna efter att jag sist skrev ett ynkligt inlägg om ryggen blev det bara ännu värre. Det gjorde inte bara ont, det sved och brändes också. Igår började det kännas lite bättre och jag hade lyckats få en tid hos min gamla sjukgymnast som tog emot mig lite akut efter att jag hade ringt runt i desperation. Hon klämde och kände men kunde inte riktigt komma i underfund med vad det kan vara, men hon gissar på en rejäl låsning i bakre bäckenet eller någon sorts inflammation. Jag trodde att det var ländryggen som skrek ifrån men det var tydligen bäckenet och jag är fortfarande öm när man trycker runt i det området. Jag har inte haft så farligt ont idag men det ilade när jag satt på bussen och nu sen ett par timmar tillbaks har det svidit som bara den. Jag fick en tid till kiropraktorn nästa vecka om smärtan fortfarande inte har försvunnit.

Idag var jag på den öppna mottagning på Prima för medicinuppföljning. Jag ska höja Attentin ännu en gång och tar från och med imorgon 5 stycken tabletter. 3 på morgonen och 2 efter lunch. Det finns bara tabletter på 5 mg så därför får man ta flera istället. Det har inte varit så många biverkningar och vilopulsen har faktiskt varit lägre än vanligt. Förra gången låg den på 88 och den här gången låg den på 84. Den ligger ofta över 90 utan medicin så det är ju jäkligt bra faktiskt. Jag har inte fått någon revolutionerande effekt precis men det känns som att jag är lite mindre rastlös och lyckas få mer gjort utan att stressa så mycket. Jag har känt mig lite mer vaken än vanligt men jag känner mig tyvärr inte så mycket piggare. Den största förändringen som jag har märkt av är att jag inte kissar så sjukligt ofta under de timmar då medicinen sitter i. Jag vet inte varför men jag tror att det hör ihop lite med att den inre rastlösheten har minskat. Jag dricker ju mer på grund av muntorrheten och jag känner mig fortfarande kissnödig men jag kan liksom släppa det nu och hålla mig någon timme. Skumt men grymt skönt!

Lämna en kommentar