Så här ser det ut när jag inte plattar håret:

Efter att jag hade duschat och tvättat håret så insåg jag att Julians mamma hade tagit med sig plattången när hon hade åkt. Det är inte ofta som jag går ut offentligt med vågigt hår så det kändes jävligt konstigt när jag åkte in till stan. Jag passar verkligen inte i vågigt hår, i alla fall inte när även luggen är vågig, och det ser faktiskt sämre ut irl. Men jag träffade ju min fina Tuva så det är svårt att gräva sig ner för mycket i det. Vi satt på Anchor bara hon och jag, vilket var grymt trevligt och kul! Now I´m safe and sound hemma hos älsklingen och ska nog snart sussa eftersom han ska upp väldigt tidigt imorgon.

Jag hoppas förresten att ni har sett de nya förändringarna som jag har gjort. T.ex. menyknappen ”Om mig” har nu fått några underkategorier där jag har lagt upp lite nya saker. På sidan ”Ninjapuff genom åren” finns det en slideshow med bilder på mig ända från 2005, den är inte riktigt fullständig än men det finns en hel del som man kan skratta åt! Ni får gärna ge mig tips på fler saker jag kan lägga till/göra om för jag känner mig pretty much lost. Jag skulle vilja komma på fler sidor som man har i menyfältet men kommer inte på vad, det känns bara så tomt.

Godnatt min älskade läsare och bloggvänner!

Detta inlägg har 27 kommentarer

 1. malinjohanzon

  du passa i lockigt ju! 🙂

 2. Anonym

  det var snyggt när håret inte var plattat, du passar i de som var på bilden 🙂

 3. Tanya

  Du är väldigt söt och fin ska du veta! Du ser mycket bättre ut i vågigt hår än vanligt "tråkigt" plattat hår tycker jag, helt klart 🙂 . Sen så kollade jag igenom dom bilderna som du har sett ut genom åren… Det var ballt med rosa hår tycker jag ^^ .
  Men du är helt klart finare nu ska du veta! 🙂 . Riktigt söt är du alltså! 😀

 4. ellen

  åh, de va jättesött :3

 5. anna

  sv, vad kul med dom kurserna! hoppas du kommer in 🙂

  du är jättejättefin i lockigt hår! jag önskar att jag hade det naturligt, mitt är bara rakt och tråkigt 🙁

 6. Mel

  Åh så fin du är! Hoppas verkligen att du får en superfin sommar <3

 7. Elina

  Hej, fin blogg! Tyck gärna till om min 🙂
  Glad sommar!

  Förlåt om du inte gillar denna kommentar..

 8. belloon,

  hur har din vecka varit so far? 🙂 Rolig, seg?

 9. Sazz

  Håller med dom andra, du passade bra i lockigt hår! 😉

 10. Bintan

  Men det där var ju skit SNYGGT! Alldeles lagom lockigt 🙂

  1. Ninjapuff

   Tack! 😀
   (Kan inte svara på din blogg)

 11. Julia S

  wow vad du är lik tjejen från Underground filmen!!!! 😀 ha håret sådär oftare snygga du!

 12. Bambi

  Jag tycker att du passar hur bra som helst i lockigt hår D:

 13. Charlotte

  Du är supersöt i lockigt ju! Annars också.

Lämna ett svar