Sharkycomplete

Trots att jag vaknade upp och kände mig död på grund av en sömnlös natt slutade det med att det blev en bra dag. När jag väntade på Johanna vid Överskottsbolaget höll jag på att svimma och började tro att jag inte skulle överleva ens en timme till (Ps. jag överdramatiserar ”lite”). När jag har tagit min sömnmedicin utan att kunna somna på det så känns det som att effekten inte försvinner ur kroppen fören nästa dag. Jag vet inte hur jag ska beskriva hur det känns men jag blir väldigt förvirrad, ostadig, klumpig, borta och helt mojsig i huvudet. Men på ett magiskt sätt så gick det värsta över när jag kom hem till Johanna, drack x-ray och mumsade på lite chips. Vi låg i hennes nyköpta säng, kollade på Kvarteret Skatan på hennes nya tv (Skrytmånsen), såg på en massa trailers, pratade om allt från snuskigheter och kärlek till gaser och toalettvanor. Hade det awesome helt enkelt!

Med tanke på den hemska nyheten jag fick igår så mår jag förvånansvärt bra idag ändå. Det hela har inte riktigt sjunkit in ännu så jag vet inte riktigt hur jag kommer att känna den närmsta tiden. Jag trodde att jag var förberedd på det men nu när det närmare sig så sa gårdagens tårar något annat. Man kan väl aldrig vara beredd på att förlora någon ur sitt liv även om man inte hade en så bra relation som man önskade att man hade.

4 svar på ”Sharkycomplete”

  1. Haha, bästa beskrivningen på vad vi gjorde! xD
    Vännen, det är alltid svårt att förlora någon man känner, vare sig det är nära relation eller på håll. Jag hoppas att du snart börjar må bättre! Miljarder kramar <333

    Svara

Lämna en kommentar