Min lilla shopping spree på Lyko.se

Min lilla shopping spree på Lyko.se

När Lyko har utförsäljning och Ninni goes nuts. ♥ Kampanjer och rabattkoder i all ära men när man hittar en affär som har utförsäljning är det ofta oslagbart. Ännu bättre är det när man kan kombinera både och!

Min lilla shopping spree på Lyko.se

Fast när det kommer till utförsäljning av skönhetsprodukter brukar reorna vara rätt lama. Eller så är det bara jag som alltid är för sent ute och missar de bra priserna… Den här gången hann jag i alla fall göra ett otroligt bra kap på Lyko! Sminket var på utförsäljning så vissa ögonskuggar gick från ca 150kr till 20kr exempelvis. Då är det ju för bra för att stå över, right? Jag ÄLSKAR Make Up Stores ögonskuggor. ♥

Ögonskuggor från Make Up Store

Okej, jag är lite smått rea-galen. Jag bara älskar känslan av att kunna köpa massa saker utan att känna mig fattig som en kyrkråtta. That´s how the stores get me. Det blev 4 stora ögonskuggor från Make Up Store, En duoögonskugga, min favorithårolja Moroccanoil, två schampos, ett balsam, leave-in treatment och en färgbomb från Revlon. Jag har ju använt Burgundy nu så jag tänkte testa Lavender istället nästa gång jag vill fylla på hårfärgen. Sedan slängde jag på en Lykobox bara för spänningens skull. I love suprises. Den innehöll riktigt bra produkter också så jag är nöjd med det valet.

Nu vill jag ha mer. ????

4 svar på ”Min lilla shopping spree på Lyko.se”

  1. Oh skuggorna! Tror jag ser två som jag också har!

    SV: Tack! Oh tråkigt att du inte får till det, tog ett bra tag tills jag blev nöjd. Nyfiken på hur du har det, lägger du upp bild får du länka! 😀

    Svara
    • Haha absolut! Ska göra det när det känns som att det ser okej ut. 😉 Det visade bara sig att typ alla mina nagellack och läppstift var precis lite för stora för facken som annars skulle ha varit perfekta… Att stoppa pennor i dem istället gjorde det bara rörigt. Jag tror nog att den perfekta lösningen på problemet är helt enkelt att köpa mer smink!

      Svara

Lämna en kommentar