Short update from yesterday.

God morgon hela världen! En del av er såg kanske att det inte gick att gå in på min blogg alls på hela dagen igår, det verkar vara servern som krånglade men nu är jag tillbaks igen. Igår vaknade jag ännu mer tidigt än idag utan att kunna somna om och fick snabbt händerna fulla. Jag åkte till vårdcentralen och väntade ett bra tag på att få komma in till min husläkare som sedan gav mig hela fem minuter av sin tid, wow. Kollade i alla fall pulsen och blodtrycket samt fick recept på p-piller och migränmedicin utskrivet. Så det blev en tripp till Apoteket innan jag åkte och handlade mat med mamma. Efter det tränade jag och direkt när jag kom hem gick jag ut med mamma till skogen och plockade svamp! Hör och häpna -vi hittade många och stora Karl Johans + diverse Soppar, Citronskivlingar och lite annat smått och gott. Underbart helt enkelt.

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar