Shroooooooms

Min kropp värker så fort jag rör på mig. Trots träningsvärken från igår, som mer kändes som kramper, åkte jag och tränade = en slut Ninni. Ångesten är fortfarande kvar, så dum som jag är så kunde jag inte låta bli att ställa mig upp på gymmets våg. Siffrorna som visades var inget som jag  ville se och jag visste egentligen redan innan vilket nummer det skulle bli. Men jag kunde hålla mig ifrån att kolla ändå och känner mig nu såklart ännu mer misslyckad. Jag måste skärpa mig. Orkar inte med den ständiga oron och alla tankar som kommer med. Jag har ett ständigt hetssug som aldrig låter mig vila och jag tappar kontrollen allt mer ofta nu igen. Allt jag tänker på och fantiserar om är mat, helt galet.

Imorgon blir det skolan igen och på torsdag ska jag gå på min första lektion för specialpedagogik. Jag har ingen ork eller lust alls men jag ska dra mig i kragen och göra mitt bästa. Det är ändå bara en gång i veckan + några enstaka gånger till under terminen så jag ska inte klaga egentligen. Jag är bara så orkeslös och fylld av annat som inte borde ta upp så mycket plats. Men det går nog bra, det måste det.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Eriiza

  Ja, och jag är inte ens lite hypokondrisk och tänker i de banorna, jag menar varför skulle inte jag kunna ha en mer ovanlig sjukdom ?
  Bäst att kanske kolla vidare på alla fel i mitt blod etc. istället för att bara låta det vara, och hoppas på inbillning…

 2. Eriiza

  Håller med dig.
  Nu har jag dock funnit en ganska bra läkare som det går att diskutera med och som inte bara prackar på en massa medicin i onödan, utan är försiktig, vilket jag tycker är bara bra.

 3. Elina

  sv: vad kul att höra! 🙂 jodå det är bara fint med mig, vad har du gjort idag då? 🙂 Kram på dig ^^

 4. Elina

  sv: det lät trevligt! 🙂 jag har varit på stan med en vän, och sen så har jag tränat och nu känner jag mig helt slut ^^ ska du se idol ikväll då? 🙂 Kraam!

 5. Eriiza

  Absolut, jag brukar tipsa om honom, dock inte till dem som bara är ute efter en "kick" för att bli lite höga..
  Inte för att bli friska.

 6. Måste säga att du är grymt snygg på din "profilbild" eller vad man ska kalla det 🙂

 7. Bambi

  Jag tycker att du är fin precis som du är, men jag vet hur det är att se dom siffror på vågen man inte vill se.
  Du är så fin, ska du veta!

 8. Hmmm, jag tror vi har samma problem du och jag. Bra att du vågar skriva om det, jag håller det väldigt hemligt. Bara min pojkvän och några "internetvänner" som vet om mina hjärnspöken. Du har en fin, och bra blogg!!

Lämna ett svar