Ibland får man skämma bort sig själv lite

Snart är det dags att åka! Känns lite småpirrigt av flera olika anledningar men mest ser jag fram emot det. Mitt huvud är lite smådåsigt och det känns som att en migränattack är på väg men förhoppningsvis känner kroppen sig gladare när maten har sjunkit in. Jag kände mig  för att vara lite smått tuff idag och köpte på mat på Subway när jag ändå hade ett paket att hämta ut på posten. Jag vågade dessutom testa ett nytt bröd idag så nu har jag varierat mig lite mer än vanligt. Och ja, för att vara just jag så är det helt otippat. Paketet kom från en av mina favorithemsidor, Eleven. De har  30 – 70% rea på flera produkter just nu så jag tänkte unna mig själv lite saker och verkligen jobba på projektet jag har. Jag ska ju bli bästa kompis med min kropp så varför inte skämma bort den? Jag köpte Madara Organic Skincare Sculpturing Oil, NUXE The Essentials Travel Kit och This Works Daily Boost Body Scrub. And I lööööve it. Jag är en riktig sucker för hudvårdsprodukter så jag kände att jag inte kunde låta bli nu när det är lite billigare än vanligt.

Var och fixade det sista på tatueringen igår btw, den är så j*vla fin. ♥

 

Lämna ett svar