Sl och livet har fått signalfel

 

Idag har varit lite av en otursdag. Det började med att jag blandade ihop tågtiderna den här morgonen och kom på det i sista stunden = stress, stress och lite mer stress. Det fixade sig tillslut och på något sätt lyckades jag komma 40 minuter tidigare istället till hudläkaren vilket resulterar med en jävligt rastlös tjej. Men då så ringer mamma och berättar att mötet är inställt så jag hade åkt dit i onödan. När jag sen ska åka till Julians jobb så var det signalfel och jag fick både vänta länge och byta en extra gång för att sen vänta lite till i Skogås. Nu i efterhand när jag skriver det här känns det som ingenting men när man väl sitter där så är det helt plötsligt hela världen. Speciellt när man är som jag och har världens minsta blåsa…

Anyhow, mötet med hudläkaren blir imorgon istället såvida hon inte mår dåligt igen (tydligen låg hon på sjukhuset, varför vet jag inte). Jag mötte Julian vid hans jobb och åt lunch med honom för att sedan sno hans nycklar då ingen är hemma (jag fick ledigt från Mando igen pga. mötet). Nu vill jag bara sova egentligen men jag får väl hitta på något att sysselsätta mig med tills Julian kommer hem så att vi kan handla mat och så. Har ingen energi whatsoever och måste nog vara världens tråkigaste människa just nu, eller ah, det är jag kanske alltid förresten. Jag hoppas innerligt att nästa veckas läkarmöte innebär förändringar snart innan jag lessnar helt och hållet.

Mötet på katthemmet gick förresten bra! Om några veckor börjar jag praktisera där två dagar i veckan i kanske tre veckor till att börja med för att sedan utvärdera det hela. Jag rekommenderar alla kattälskare att gå in på deras sida, kolla runt lite och kanske köpa t.ex. en kalender för att hjälpa katterna att få vård. De driver även en jätte söt blogg där de är katterna som tar plats! Läs om deras vardag här ♥ Om du tänker på att skaffa en katt borde du dra dit och ta en titt!

5 svar på ”Sl och livet har fått signalfel”

  1. Jobbigt 🙁 förstår hur du känner lite, e sjukt less på allt nu, känns som jag väntar på ett jätteförsenat tåg typ xD men mysigt med praktiken <333

    sv: Tack för tips ^^ kom gärna med mer tips om va du skulle vilja se på min blogg om du kommer på nått!

    Svara

Lämna en kommentar